Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOFSAD Başkanı Mustafa KILINÇ'ın Türkiye Fotoğraf Ligi Söyleşisi

Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği kurucu başkanı Mustafa KILINÇ, Türkiye Fotoğraf Ligi'nin yeni açılan Youtube kanalı için bir röportaj verdi, kendisi ve TOFSAD'a dair birçok konuda görüşlerini anlattı.
Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği kurucu başkanı Mustafa KILINÇ, Türkiye Fotoğraf Ligi'nin yeni açılan Youtube kanalı için bir röportaj verdi, kendisi ve TOFSAD'a dair birçok konuda görüşlerini anlattı.

  Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği kurucu başkanı Mustafa KILINÇ, Türkiye Fotoğraf Ligi'nin yeni açılan Youtube kanalı için bir röportaj verdi, fotoğrafçılığa başlama nedeninden TOFSAD'ın ulusal ve yerel düzeydeki çalışmalarına, Türkiye Fotoğraf Ligi'ne dair bir çok konuda görüşlerini anlattı.

Röportajda fotoğrafçılığa askerde şehit olan abisi Murat KILINÇ'ın getirdiği fotoğraf makinesini, abisinin hatırasına koruyup kollarken çektiği fotoğrafların beğenilmesi ile başladığını anlatan başkan KILINÇ, 25 takımın yer aldığı Türkiye Fotoğraf Ligi Temmuz ayı puan sıralamasında 278 puanla 4. sıradaki yerini alan TOFSAD'ın genel sıralamada 5 sıra birden yükselerek 12. sıraya çıktığını, hedeflerinin ise dernek olarak 1.'lik olduğu söyledi.

  Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Mustafa KILINÇ'ın Türkiye Fotoğraf Ligi Söyleşisi;




 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/mustafkilinc

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net