Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokatspor'da Hedef 2000 Kombine

Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele eden takımı Tokat Spor Kulüp Başkanı Şadi İŞERİ, Tokat Güneş Medya grubuna konuştu; hedeflerinin 2000 kombine satışı olduğu belirten Başkan İŞERİ, 2016-17 yılı için yapılan transferlerden hazırlık kampı çalışmalarına, ödenmeyen kulüp borçlarından sponsor anlaşmalarına ve kombine bilet satışlarına dair Tokatspor ile ilgili birçok konuda bilinmeyenleri anlattı.
T okat'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele eden takımı Tokat Spor Kulüp Başkanı Şadi İŞERİ, Tokat Güneş Medya grubuna konuştu; hedeflerinin 2000 kombine satışı olduğu belirten Başkan İŞERİ, 2016-17 yılı için yapılan transferlerden hazırlık kampı çalışmalarına, ödenmeyen kulüp borçlarından sponsor anlaşmalarına ve kombine bilet satışlarına dair Tokatspor ile ilgili birçok konuda bilinmeyenleri anlattı.

  Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele eden takımı Tokat Spor Kulüp Başkanı Şadi İŞERİ, Tokat Güneş Medya grubuna konuştu; hedeflerinin 2000 kombine satışı olduğu belirten Başkan İŞERİ, 2016-17 yılı için yapılan transferlerden hazırlık kampı çalışmalarına, aday adayı olan eski yöneticilerden bir Avukatın destek adı altında hibe ettiği parayı tekrar icra yoluyla istemesine, bir gün bile stada girmeyen bir hocaya verilen senede, sponsor anlaşmalarına ve kombine bilet satışlarına dair Tokatspor ile ilgili merak edilen birçok konuyu anlatı.

“Tokat Spor Kulübü yeşil sahalara 2016 -2017 Futbol sezonunda çok güçlü dönüş yapacak” 

Tokat Güneş Medya grubuna açıklamalarda bulunan Tokat Spor Kulüp Başkanı Şadi İŞERİ;  “Tokat Spor için 2016-2017 yılına ekip olarak çok iyi hazırlanıyoruz. 1 Hafta Uzun Burun Sosyal Tesislerinde kamp sezonunda ön hazırlık çalışmaları yapıldı. Ardından ise Nevşehir İlinde 2 gündür futbolcularımız kamptalar. Birbirlerini tanıma aşamasındalar. Kampta ki ön hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Futbol Şube sorumlusu Ömürden Çalışıcı gözetiminde toplam 21 futbolcumuzla beraber hazırlanıyoruz.

Eylül ayının ilk haftasında ilk maçımızı Etimesgut Belediyespor’la oynayacağız. Transfer çalışmalarımızın % 90’nını tamamlamış durumdayız. Futbolcularımızla tam kadro sahalarda olacağız Allahın izniyle. Kombine bilet satışlarının çok iyi gitmesi beni çok memnun ediyor. 10 günde toplam bin tane kombine satış yapıldı. Toplam hedefimiz 2bin kombine bilettir. Araya maalesef 15 Temmuz darbesi girince kombine satışlara ara verildi, ama hayat devam ediyor satışlarımız yeniden başladı destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Ben göreve geldiğimde Tokat Spor Kulübünün toplam 5 milyon TL borçla teslim aldım. Bundan dolayı kombine satışlarımızı devreye soktum. Mevcut Bin tane kombine satışlardan Tokat Spora gelir elde edildi. Tokat’lı vatandaşlarımız Esnafların destekleri ile ayaktayız. Tokat Valimiz Cevdet CAN beye Tokat Belediye Başkanımız Av. Eyüp EROĞLU’na teşekkür ediyorum. Her zaman Tokat Spora destek verdiler sahip çıktılar. Yine açık tribünlerin kombine satışları da devrede olacaklar. Kombine satış şifreli kartlarla maçı rahat girip izleyecekler.

Biliyorsunuz şu anda Tokat Sporun ödemesi gereken 4 milyon TL gibi büyük bir rakam söz konusu. Tokat Spora gelen İcradan dolayı İddia ve TFF den Tokat Spor 2 milyon TL gelirini alamıyor. Şu anda bu ödenekler icraya kesiliyor. Tokatspor’a destek veren ve Tokatspor’dan hiçbir menfeat beklemeyen insanlar varken Tokatspor’un ismini kullanarak reklamını yapan geçen yılda seçimlerde aday adayı olan eski yöneticilerden bir Avukatın destek adı altında hibe ettiği parayı tekrar icra yoluyla almak istemesi bu nedenle Tokat Spora dava açması, 3 günlük yöneticilik yapan bir yöneticinin bir gün bile stada girmeyen bir hocaya verdiği senet (400 bin TL üzeri ) bunun yüzünden Tokat Spor icralık olması Tokatspor’u sıkıntıya düşürmüştır. Şimdi bu ödemelerin yapılması gündemde. Tokatspor bu sıkıntıları atlatırken kombine satışları dışında, tabii ki tokatspor’a destek olan ana sponsorlarımızda var.

Bunların başında yıllardır Tokatspor’a her zaman destek olan ve forma önünde ismi bulunan Dimes Grubu, formanın arka yüzünde anlaştığımız Özgen grup ve Şenyıl Petrol ana sporsorlarımızdan buna bir dördüncüsünü de arayış içerisindeyiz. Bu 4 sponsorumuzdan başka stat içerisinde reklam gelirleriyle de Tokatspor’un ekonomik durumunun belli bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Gop stadında sadece Şenyıl Petrol’ün reklamı devam ediyor, bunun dışında yeni reklam arayışlarına arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bizlere destek olan Tokat halkına, esnaflarına ve spor severlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon geçen sezonlara göre daha iyi hazırlanarak yeşil sahalara döneceğiz."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | www.tokatgunesmedya.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net