Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan Özdilek ÖZCAN'dan Niksarlılara Teşekkür

Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü son kez tutuldu. Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmayan Niksarlılara teşekkür etti.
Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü son kez tutuldu. Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmayan Niksarlılara teşekkür etti.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti karşı başlatılan demokrasi nöbeti 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü son kez tutuldu. Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, kişisel Facebook adresinden "Teşekkürler Niksar" başlığıyla demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmayan Niksarlılara teşekkür etti..

Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, kişisel Facebook adresinden demokrasi nöbeti için şu ifadelere yer verdi; "15 Temmuz´da adeta ikinci bir İstiklal Harbi´ni kazanan bu asil millet, ülkemizin geleceğini, ay yıldızlı bayrağının onurunu, İslamın son kalesi olan bu toprakları yüz yıl önce yaptığı gibi yine alçaklara uğratmadı.

O karanlık gecede halkımıza sokakları doldurun diyen Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile millet nasıl olur diye tüm dünyaya gösterdik.

27 gün boyunca yılmadan, yorulmadan bu vatan topraklarını bir asker edasıyla bekleyen bu Aziz Milletin bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Demokrasi Nöbetlerimizde meydanları coşku, inanç ve imanla dolduran halkımıza ve canlarını feda eden şehitlerimize; tankların, topların önünde duran gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bu güzel ülkemizin güzel insanlarına bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemiz üzerinde emelleri olan hainlere de fırsat vermesin. Bu zorlu süreçte vatanımız için meydanları boş bırakmayan Niksarlı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Niksar her zaman olduğu gibi yine kendine yakışanı yaptı. Allah bu aziz hemşehrilerimizden ve milletimizden razı olsun..
Teşekkürler Niksar, Teşekkürler Türkiye"


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | Facebook.com/ozdilekozcan60   KAYNAK | Facebook.com/ozdilekozcan60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net