Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İlke TV Yayın Hayatına Merhaba Dedi

Gurbetteki Tokat'ın Televizyon ekranlarından sesi olmaya aday İstanbul merkezli Gönül İlke TV, Türksat 4A uydusundan yayın hayatına merhaba dedi. Kanalın sahibi CRR MEDYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AYBAKAN, yaptığı açıklamada; “16 yıllık Memleketim Tokat Gazetesi’ndeki yayıncılık anlayışımızda olduğu gibi; din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın devam ettiğimiz gazetecilik yayınımızın aynısını İLKE TV olarak da sürdüreceğiz. ” dedi.
Gurbetteki Tokat'ın Televizyon ekranlarından sesi olmaya aday İstanbul merkezli Gönül İlke TV, Türksat 4A uydusundan yayın hayatına merhaba dedi. Kanalın sahibi CRR MEDYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AYBAKAN, yaptığı açıklamada; “16 yıllık Memleketim Tokat Gazetesi’ndeki yayıncılık anlayışımızda olduğu gibi; din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın devam ettiğimiz gazetecilik yayınımızın aynısını İLKE TV olarak da sürdüreceğiz. ” dedi.

  Gurbetteki Tokat'ın Televizyon ekranlarından sesi olan Ekintürk ve Kanal60 televizyonlarından sonra İstanbul merkezli Gönül İlke TV, 29 Ekim 2016 tarihinde Türksat 4A uydusundan yayın hayatına merhaba dedi.

Gönül İLKE TV hakkında bilgilendirme yapan Kanalın sahibi CRR MEDYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AYBAKAN, kişisel Fcebook adresinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “3 yıl önce görsel medya olarak da farklı kanalda siz hemşerilerimizin gözü kulağı, dili sesi olmaya çalışmıştık. Oradan ayrıldıktan sonra İLKE TV olarak Tokat’tan yayına başlamıştık. Kiralık olan lisansımız Avrupa lisansı olmasından dolayı 2,5 ay sonra Rütük’ün uydudan düşürdüğü kanallar arasında yer almış, bu sebep ile Tokat’taki yayın hayatımızı sonlandırıp, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için İstanbul’da CRR MEDYA A.Ş.’ni kurarak yola çıktık.

Sizlere hizmet vermiş olduğumuz Memleketim Tokat Gazetesi’nin yanı sıra görsel yayıncılık olan İlke TV’nin patenti ve yayın haklarını alarak çalışma startını Ocak 2016’da İstanbul Sultanbeyli’deki İLKE TV Stüdyoları’nda başlattık. Stüdyomuz 500 m2’lik bir alan olup, sizlere daha iyi bir yayın hizmeti verebilmek için devam etmekte olan çalışmalarımızı nihayetinde sonlandırmış bulunmaktayız. 

İLKE TV olarak TÜRKSAT 4A’dan yayına başlayarak kendi lisansımız ile uyduya çıkıp, yöre müzikleri, belgeseller, festivaller, sinema, iş dünyası vs. olarak 60 kişilik seyirci stüdyomuz, 8x8 oyun pistimiz, birbirinden değerli sanatçılarımız ve muhteşem programlarımız ile 29 Ekim 2016’da yayına başladık. Yayın hayatımızda bizlerle birlikte olacak olan değerli sanatçılarımız ve Programcılarımız; Pazartesi akşamları Bolulu Ömer Öztekin, Salı akşamları Sadık Ak ve Çankırılı Şaban, Çarşamba akşamları Burhan Arar, Aslı Şahin, Perşembe akşamları Yozgatlı Osman Demir & Aşık Gulfani, Seyhan Güler, Seyyid Ahmet Özil, Cuma akşamları Murat İnce ve Ahmet Aykın & İrem Bal, Cumartesi akşamları Yörük kızı Emel Örgün, Şevket Doğan, Pazar sabahı yöre belgeselleri ile Sinoplu Zeynel Parmaksız ve akşamları Ozan Erol Coşkunoğlu ve Sadık Yiğit ile siz değerli izleyicilerimizin karşısındayız. İLKE TV sizlerin kanalı olup, gurbettekileri sıla, sıladakileri gurbettekilerle buluşturan bir aile ekranı olacak. 

16 yıllık Memleketim Tokat Gazetesi’ndeki yayıncılık anlayışımızda olduğu gibi; din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın devam ettiğimiz gazetecilik yayınımızın aynısını İLKE TV olarak da sürdüreceğiz. 
...

Sizlere ve Türkiye'mize İLKE TV hayırlı, uğurlu olsun. ” 


      DERKENAR      
Gurbetteki Tokat'ın Televizyon ekranlarından sesi olmak için yola çıkan Gönül İlke TV ve çalışanlarına hayırlı olsun der, yayın hayatında başarılar dileriz.     Tokattan.net     

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Facebook.com/zeynel.parmaksiz.9  KAYNAK | Facebook.com/yunus.aybakan.3

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net