Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'a Elit Mekan; SKY Cafe Bistro

İstanbul'da eğlence ve tekstil sektöründe başarılı işlere imza atan Tokat Başçiftlik doğumlu Ertuğrul YILMAZ, memleketi Tokat'ta Avrupa ve Anadoluyu anımsatan dizaynı ile aile ortamı içinde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini yiyebileceği, akşam itibari ile DJ eşliğinde ailece eğlenebileceği, farklı konsepti ve çizgisiyle Tokat`ta ilk ve tek olma özelliğine sahip eğlence merkezini "SKY Cafe Bistro" adıyla Tokatlıların hizmetine açtı. Tokat'ın yeni elit mekanı "SKY Cafe Bistro" sadece Tokatlıların değil Tokat'a yolu düşen herkesin uğrak yeri olmaya aday.
İstanbul'da eğlence ve tekstil sektöründe başarılı işlere imza atan Tokat Başçiftlik doğumlu Ertuğrul YILMAZ, memleketi Tokat'ta Avrupa ve Anadoluyu anımsatan dizaynı ile aile ortamında sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yiyebileceği, akşam itibari ile dj eşliğinde ailece eğlenebileceği, farklı konsepti ve çizgisiyle Tokat`ta ilk ve  tek olma özelliğine sahip eğlence merkezini "SKY Cafe Bistro" adıyla Tokatlıların hizmetine açtı. Tokat'ın yeni elit mekanı "SKY Cafe Bistro" sadece Tokatlıların değil Tokat'a yolu düşen herkesin uğrak yeri olmaya aday.

  İstanbul'da eğlence ve tekstil sektöründe başarılı işlere imza atan Tokat Başçiftlik doğumlu Ertuğrul YILMAZ, memleketi Tokat'ta Avrupa ve Anadoluyu anımsatan dizaynı ile aile ortamı içinde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yiyebileceği, akşam itibari ile dj eşliğinde ailece eğlenebileceği, farklı konsepti ve çizgisiyle Tokat`ta ilk ve  tek olma özelliğine sahip eğlence merkezini SKY Cafe Bistro adıyla 21 Ocak 2017 Cumartesi günü Tokatlıların hizmetine açtı.

SKY Cafe Bistro, 1700 metre kare alana sahip 3 katlı, otoparklı, 24 saat kamera sistemiyle izlenen, güvenli, içki satılmayan disko cafe olma özelliğiyle dikkat çekiyor.  ilk bağımsız projesi olan "SKY Cafe Bistro"yu yaklaşık 45 günde tamamladıklarını belirten İç Mimar Adem TAYFUN, Avrupa ve Anadoluyu anımsatan dizaynı ile şimdiye kadar açılan cafelerden farklı olma özelliğini taşıyan mekanın yapımında kullanılan tüm malzemelerini Tokat`tan temin ettiklerini, projede Tokat`lı ustalarla çalıştıklarını söyledi.

Yeşilırmak Mahallesi Vali Zekayi Gümüşdiş Bulvarında hizmete giren farklı konsepti ve çizgisiyle Tokat`ta ilk ve  tek olma özelliği taşıyan SKY Cafe Bistro, İstanbul`dan gelen ünlü DJ'lerin katılımıyla hareketli müziklerle karaoke eşliğinde her yaş grubundan insanları eğlendirerek stres atmasını amaçlıyor.

Aynı anda yaklaşık 750 kişilik oturma kapasitesi bulunan SKY Cafe Bistro sabah saat 07:30'da başlayıp gece 01:30 kadar hizmet veriyor. Aile ortamı içinde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerini yiyebileceğiniz, akşam 19:00'dan 00:00'a kadar DJ eşliğinde canlı müzikle ailece eğlenebileceğiniz bir mekana dönüşüyor. Öğrencilere  % 15 indirimli olarak hizmet veren mekanın eğlence katına bayan müşteriler bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla girebilirken baylar sadece damlarıyla girebiliyor.

Tokattan.net sitemize açıklamalarda bulunan SKY Cafe Bistro işletmecisi Ertuğrul YILMAZ"1700 m2 alana sahip 3 katlı, açılır kapanır terasında 300 kişilik, kapalı alanda ise 450 kişilik bir mekanı Tokat'ımıza kazandırmaktan mutluyuz. Burada ailece açık büfe yada serpme sabah kahvaltısı, bol çeşit alternatiflerimizle öğle ve akşam yemeklerini yiyebileceğiniz, akşamları club tarzı içkisiz bölümümüzde canlı müzikle ailece eğlenebileceğiniz bir mekan ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Cafe'de sunulan ürünlerimizin hepsini Tokatlı esnaflardan tedarik ediyoruz. Tokatlılara ve bölgeye yarışır mekanda hem ailece hemde toplantılarda kullanılabilecek nezih bir ortamda çayınız yudumlarken misafir ağırlayabilirsiniz. Tokat'ta olmaktan ve Tokatlılara hizmet vermek bizi ayrıca mutlu ediyor. Herkesi Tokat'ın yeni eğlence merkezine bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Tokat'ın yeni elit mekanı "SKY Cafe Bistro" sadece Tokatlıların değil Tokat'a yolu düşen herkesin uğrak yeri olmaya aday. Mekanın ilk konukları "Çalgı Çengi 2" filminin galası için 27 Ocak 2017 Cuma günü Tokat'a gelen ünlü oyuncular Ahmet KURAL ve Murat CEMCİR oldu. Ünlü ikili 28 Ocak 2017 Cumartesi günü sevenleriyle SKY Cafe Bistro'da düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Neşeli ve mütevazi tavırlarıyla Tokatlıların ve Cafe çalışanlarının takdirini kazanan ünlü ikili, sevenleriyle bol bol selfi çekinmeyi de ihmal etmedi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Hursozgazetesi.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net