Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOKDEF'te Halil BAKAN Dönemi

Türkiye genelindeki bütün Tokat’lılara hitap edebilmek için 2008 yılında İstanbul'da kurulan ve gurbette yaşayan Tokatlıların en büyük STK'larından biri olan kısa adıyla TOKDEF, "Tokat İli Dernekler Federasyonu" 18 Haziran'da Olağan Genel Kurula gitti. Genel Kurulda mevcut Başkan Murat İLTER ile Halil BAKAN'ın arasında geçen başkanlık yarışında Federasyona üye 80 derneği temsil eden delegeler değişim dedi ve Halil BAKAN, TOKDEF Fedarasyonunun yeni başkanı oldu.
Türkiye genelindeki bütün Tokat’lılara hitap edebilmek için 2008 yılında İstanbul'da kurulan ve gurbette yaşayan Tokatlıların en büyük STK'larından biri olan kısa adıyla TOKDEF, "Tokat İli Dernekler Federasyonu" 18 Haziran'da Olağan Genel Kurula gitti. Genel Kurulda mevcut Başkan Murat İLTER ile Halil BAKAN'ın arasında geçen başkanlık yarışında Federasyona üye 80 derneği temsil eden delegeler değişim dedi ve Halil BAKAN, TOKDEF Fedarasyonunun yeni başkanı oldu. 

  Tokat iline bağlı ilçe, belde ve köy derneklerinin bir üst çatısını oluşturmak amacı ile Türkiye genelinde bütün Tokat’lılara hitap edebilecek güçlü bir sivil toplum örgütü olmasını sağlamak için 17 Nisan 2008'de İstanbul'da kurulan ve gurbette yaşayan Tokatlıların en büyük STK'larından biri olan kısa adıyla TOKDEF, "Tokat İli Dernekler Federasyonu" 18 Haziran 2017 Pazar günü Olağan Genel Kurula gitti.

İstanbul Samandıra Mustafa Öncel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul, saygı duruşu, İstiklal marşı ardından divan kurulunun seçimi ile devam etti. Gündem belirlenip oylamaya sunularak kabul edildi.

Başkan adaylarının geleceğe yönelik plan ve projelerini paylaştıkları konuşmaların ardından seçime geçildi. Genel Kurulda mevcut Başkan Murat İLTER ile Halil BAKAN'ın arasında geçen başkanlık yarışında Federasyona üye 80 derneği temsil eden 300 delege oy kullandı. Yapılan sandık sayımında mevcut Başkan Murat İLTER 144 oy alırken Halil BAKAN 156 oyla TOKDEF Fedarasyonunun yeni başkanı oldu.

TOKDEF’in yeni başkanı Halil BAKAN delegelere yaptığı teşekkür konuşmasında; "Şeffaf yönetim şekliyle, kurumsal olarak güçlerimizin birleştirici, yeniliklere açık, bir federasyon yapısı içinde olacağız.  Federasyonumuzun yeni döneminde yeniliklerle dolu bir süreç yaşayacağız ekibimle birlikte TOKAT için var olacağız, buradan bizi bu göreve seçen tüm dostlara teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Yapılan Genel Kurulda Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;
Halil BAKAN-Başkan, 
İlhan BAYRAM,
Selahattin TEZCE,
Ercan ÖZEN,
İlhami ÖZEL,
Celal ATEŞ,
Servet ÇELİK, 
Veysel DAL, 
Veysel SARAR
Ergin YAVUZ, 
Şerife TELCİ

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Facebook/AytenTuran

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net