Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Teşekkürler Faruk ERDEM

Biz, onu kah öğrencilerle karne sohbeti ederken, kah D-100 kara yolunda denetim yapan güvenlik ekipleriyle şoförlere uymasın diye çay ikramı yaparken, kah Ramazanda kah Muharremde bir iftar sofrasında ya mahalleli ya asker ya öğrenci yada şehit ve gazi aileleriyle oruç açarken, kah elinde çiçekler ya hastanede yada köy ve mahalle gezilerinde anneleri sevindirirken kah sosyal medya hesabından 1 Nisan şakısı paylaşırken gördük. İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile Erzurum İli İspir ilçesi kaymakamlığına atanan bizlerden biri, devletin sıcak yüzü Reşadiye Kaymakamı Faruk ERDEM'e teşekkürler...
Biz, onu kah öğrencilerle karne sohbeti ederken, kah D-100 kara yolunda denetim yapan güvenlik ekipleriyle şoförlere uymasın diye çay ikramı yaparken, kah Ramazanda kah Muharremde bir iftar sofrasında ya mahalleli ya asker ya öğrenci yada şehit ve gazi aileleriyle oruç açarken, kah elinde çiçekler ya hastanede yada köy ve mahalle gezilerinde anneleri sevindirirken kah sosyal medya hesabından 1 Nisan şakısı paylaşırken gördük. İçişleri Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile Erzurum İli İspir ilçesi kaymakamlığına atanan bizlerden biri, devletin sıcak yüzü Reşadiye Kaymakamı Faruk ERDEM'e teşekkürler... 

  İçişleri Bakanlığı'nın Jandarma Genel Komutanlığı, mülki idare amirleri ile emniyet müdürleri atama kararlarına ilişkin "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın onaylaması ile 20 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdi. 19 Ağustos 2017 tarihli müşterek kararname ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı, 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atanırken, büyük illerde birer kadın vali yardımcısının ataması gerçekleşti.

Atama kararnamesi ile Tokat'ın Başçiftlik ve Reşadiye ilçelerinin Kaymakamları değişti. Reşadiye Kaymakamı Faruk ERDEM, Erzurum ili İspir Kaymakamlığına atandı.

Sosyal kişiliği ile Reşadiye'de 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Faruk ERDEM, görev yeri değişikliğini sosyal medya hesabından duyurdu. Kaymakam Faruk ERDEM, şu ifadeleri paylaştı;
"Merhaba dostlar;
Uzun zamandır çıkmasını beklediğimiz Mülki İdare Amirleri yaz kararnamesiyle Devletimiz İspir/Erzurum kaymakamı olarak yeni görev yerimizi tayin etmiştir.
Takdir edilen görevlerin tüm kararnamecilere ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim."

Kaymakam Faruk ERDEM, her hafta Reşadiye'de özellikle mahalle, köy ve kasabalardaki yaşayan hasta, engelli, yaşlı, bakım ve yardıma muhtaç ailelere yönelik devletin şefkatli elini uzatmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde onların sevinç ve hüzünlerine ortak oldu. Halkla sıcak diyalog kurmayı başaran ERDEM'i Reşadiye'liler ailenin bir ferdi olarak gördü. Ramazan ve Muharrem ayında gerek kamu, gerek STK gerekse aile iftarlarının baş konuğu oldu. Hatta, D-100 kara yolunda şoför ve yolculara iftar için çorba ikram etti. Maddi olarak zor durumda kalan ailelere sahip çıktı, destek oldu. Sosyal medya hesabından 1 Nisan şakası bile paylaştı.

Faruk ERDEM Kimdir?
  Aslen Trabzonlu olan Faruk ERDEM, 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan ERDEM, 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.
 
2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlayan Kaymakamımız, sırasıyla Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kaymakam Refikliği ve Gökçeada ilçesi ile Çanakkale ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Kaymakamımız, yabancı dil eğitimi almak ve yönetimsel araştırmalar yapmak üzere 1 yıl süreyle İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye'nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg'ta incelemelerde bulunan Erdem, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.

95. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarılı derece ile bitirerek Hemşin Kaymakamlığı ve Arpaçay Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Erdem, 28.06.2015 tarih ve 398 sayılı müşterek kararname ile Reşadiye Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Faruk ERDEM, İçişleri Bakanlığı'nın 19 Ağustos 2017 tarihli 2017/345 sayılı müşterek "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile Erzurum ili İspir ilçesi Kaymakamlığına atandı.

Evli ve bir kız çocuk babası olan ERDEM, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Resadiye.gov.tr      Resadiye.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net