Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'ta Damla Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve "Yüreklere dokunmak" sloganı ile başlattığı "Damla Projesi" 13-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Tokat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında Tokat'ta bir araya gelen 20 gönüllü 7 gün boyunca hem Tokat'ı gezdi hemde sıcak ve samimi bir ortamda çocuklarla oyunlar oynayıp, boyama etkinliği kapsamında okul duvarlarına resim çizdiler.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve "Yüreklere dokunmak" sloganı ile başlattığı "Damla Projesi" 13-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Tokat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında Tokat'ta bir araya gelen 20 gönüllü 7 gün boyunca hem Tokat'ı gezdi hemde sıcak ve samimi bir ortamda çocuklarla oyunlar oynayıp, boyama etkinliği kapsamında okul duvarlarına resim çizdi.

  Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve Yüreklere dokunmak sloganı ile başlattığı "Damla Projesi" 13-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Tokat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında Tokat'ta bir araya gelen 20 Gönüllü genç; proje Kapsamında 7 gün boyunca sosyal aktiviteler, dezavantajlı guruplarla çalışmalar, huzurevi ziyareti, köy ziyaretleri, bahçe bakımı ve mahsul toplama, çocuk evleri ziyaretleri, mülteci aile ziyaretleri, Şehitlik Ziyaretleri, Şehit Ailesi ziyareti, mezarlık ve çevre temizliği, yetim çocuklarımızla aktiviteler, Uçurtma Şenliği, Ballıca Mağarası, Mahperi Hatun Kervansarayı, Latifoğlu Konağı, Saat Kulesi, Taşhan, Müze ve İlimizin sahip olduğu tarihi ve turistik sanat eseri yapılar ve Almus Baraj Gölü'ün gezilmesi, özel sporcularımızla aktiviteler ile farkındalık etkinlikleri ve Gaziosmanpaşa Polis Karakolu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Öğrenciler, kırsal bölgelerde bulunan Bula Köyü, Çat Kasabası ve Çatak Yaylasını ziyaret ettiler. Köy ve Kasaba halkıyla sohbet eden gönüllü gençler sıcak ve samimi bir ortamda çocuklarla oyunlar oynayıp, boyama etkinliği kapsamında okul duvarlarına resim çizdiler.

Program doğrultusunda Damla Projesi katılımcıları Tokat Valimiz Dr. Ömer TORAMAN’ı, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU’nu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN’i ve Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR'ı ziyaret ederek, proje çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunarak, destek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Proje Koordinatörü Dilara AYVAZOĞLU, Asiye KURTBAŞ ve proje görevlisi Emekli Öğretim Görevlisi Mehmet Salih KÖSE,  yedi gün süre ile proje kapsamında katılımcı gençlerle birlikte hazırlanan program doğrultusunda gerçekleştirdikleri etkinliklerden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, projenin amacına uygun olarak gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ettiler.

Damla Projesi hazırlanan program doğrultusunda Tokat Öğretmen Evinde düzenlenen veda programı ile sona erdi. Veda Programında Proje Koordinatörleri tarafından Gençlik Merkezi Müdürü Kazım ELMAS’a proje süresince yapmış olduğu özverili çalışma ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokat.gsb.gov.tr      Tokat.gsb.gov.tr 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net