Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Şehit Aydoğan AYDIN İçin İftar Yemeği

Türkiye, O'nu önce Kato dağı operasyonu hakkında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a telefonla bilgi verirken sonra Şırnak Şenoba'da helikopter kazasında 12 silah arkadaşı ile şehit düştüğünde tanıdı. Askerliğe olan sevdası, 15 Temmuz darbe girişiminde "Bir tek er dahi dışarı çıkmayacak" çıkmayacak talimatı ile devletine olan bağlılığı, terörle mücadele ile geçen kahramanlıklarla dolu bir askeri yaşamı ile ülkemizin, Tokat'ın ve Başçiftlik'in gururu olan Şehit Tümgeneral Aydoğan AYDIN'ın için memleketi Başçiftlik'te iftar yemeği verildi.
Türkiye, O'nu önce Kato dağı operasyonu hakkında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a telefonla bilgi verirken sonra Şırnak Şenoba'da helikopter kazasında 12 silah arkadaşı ile şehit düştüğünde tanıdı. Askerliğe olan sevdası, 15 Temmuz darbe girişiminde "Bir tek er dahi dışarı çıkmayacak" çıkmayacak talimatı ile devletine olan bağlılığı, terörle mücadele ile geçen kahramanlıklarla dolu bir askeri yaşamı ile ülkemizin, Tokat'ın ve Başçiftlik'in gururu olan Şehit Tümgeneral Aydoğan AYDIN'ın için memleketi Başçiftlik'te iftar yemeği verildi. 

  31 Mayıs 2017 Çarşamba günü Şırnak Şenoba'da helikopter kazasında 12 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen, askerliğe olan sevdası, 15 Temmuz darbe girişiminde "Bir tek er dahi dışarı çıkmayacak" çıkmayacak talimatı ile devletine olan bağlılığı, terörle mücadele ile geçen kahramanlıklarla dolu bir askeri yaşamı ile ülkemizin, Tokat'ın ve Başçiftlik'in gururu olan Şehit Tümgeneral Aydoğan AYDIN'ın için memleketi Başçiftlik'te iftar yemeği verildi.

Başçiftlik Belediyesi tarafından geleneksel olarak hayırsverlerin desteği kurulan iftar çadırında 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü Şehit Tümgeneral Aydoğan AYDIN'ın için iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine şehidin dayısını oğlu aynı zamanda Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Adayı Av. Yusuf BEYAZIT, şehidin oğlu Berkay AYDIN ve yakınları, Başçiftlik Kaymakamı Mesut TABAKCIOĞLU, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Çevre Belde Belediye Başkanları, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi Milletvekili Adayı Av. Yusuf BEYAZIT, şehidin oğlu Berkay AYDIN ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL bireber konuşma yaptı. Konuşmalar sonrası açılan oruçların akabinde teravih namazından önce Şehit Tümgeneral Aydoğan AYDIN için Mevlid-i Şerif okutularak teravih namazına geçildi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 Facebook/BasciftlikBel

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net