Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksarder'den "Memleketimizin Çocuklarını Sevindir" Kampanyası

İstanbul Niksarder Derneği, kış aylarında Niksar'daki çocukların üşümemesi için "Memleketimizin Çocuklarını Sevindir" kampanyası düzenledi.
Tokattan.net | Niksarder'den Memleketimizin Çocuklarını Sevindir Kampanyası
İ
stanbul'da yaşayan Niksar'lılar arasında dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek amacıyla 2011 yılında İstanbul’da kurulan ve Niksar'lıların İstanbul'daki en büyük STK'larından “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” yaklaşan kış aylarında Niksar'daki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının üşümemesi için "Memleketimizin Çocuklarını Sevindir" adıyla yardım kampanyası düzenledi. Derneğin sosyal medya hesaplarından paylaşılan destek çağrısında Kış yaklaşıyor, henüz hissetmesekte kış kışlığını yapacak. Bir gün bile yapsa kış, üşüyecekler var. Bizler ısınırken ellerini ısıtacak cep arayan çocuklarımızı unutmayalım.” ifadeleri yer aldı.

  İstanbul'da yaşayan Niksarlılar arasında dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek amacıyla 2011 yılında İstanbul’da “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” adıyla kurulan dernek başarılı çalışmalara imza atıyor.

Gurbetteki öğrencilerin en büyük destekçi olan başkanlığını Şafak GÜMEN'in yürüttüğü Niksar'lıların İstanbul'daki en büyük STK'larından “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” yaklaşan kış aylarında Niksar'daki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının üşümemesi için "Memleketimizin Çocuklarını Sevindir" adıyla yardım kampanyası düzenledi.

Derneğin sosyal medya hesaplarından "Memleketimizin Çocuklarını Sevindirmek İçin İşte Size Fırsat" başlığıyla paylaşılan yardım kampanyasında şu ifadelere yer verildi;
Kış yaklaşırken, bizler için küçük, onlar için büyük bir dokunuş yapmak aslında öyle kolay ki;
Sevgili Niksarlılar;
Kış yaklaşıyor, henüz hissetmesekte kış kışlığını yapacak. Bir gün bile yapsa kış, üşüyecekler var. Bizler ısınırken ellerini ısıtacak cep arayan çocuklarımızı unutmayalım.
Sadece çocuklarımız değil, çocuğu üşümesin diye üç beş kuruşunu çocuğuna harcayıp kendisi üşüyecek ana babaları da unutmayalım.
İşte fırsat size;
Niksar belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ücretsiz hizmet vermekte olan Niksar Belediyesi Giyim Marketi için evlerinizde kullanmadığınız, giyilebilecek durumda çok eskimemiş, çok yıpranmamış her türlü giyim malzemesini Niksar’a ihtiyaç sahiplerine gönderebilirsiniz.
İsterseniz yeni, dilerseniz size çocuklarınıza küçük gelen özellikle mont, çocuk montu, ayakkabı, bot, çizme benzeri tüm giyim eşyasını Niksar’a gönderiyoruz.
Göndermek istediğiniz eşyalarınızı 10-11 kasım cumartesi ve pazar günleri Kadıköy’de bulunan İstanbul Niksarlılar Derneği’imize getirebilir ya da direkt Niksar Belediyesi Giyim Market, Terminal Meydanı Niksar adresine kargo yapabilirsiniz.
İletişim; 05324971557
Derneğimiz vasıtasıyla ulaştıracaklar için iletişim; 02163303460
Adres: Osman Ağa Mah. Kuşdili Cad. No: 33/4 (Boğa Heyekeline 100 Metre ) Kadıköy

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/HasanTopatan
 Niksarder.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net