Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'in Geleceği Konuşuldu

Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Başçiftlik'in sorunları ve çözüm önerileri paylaşıldığı " Başçiftlik'in Geleceği, Geleceğin Başçiftlik'i " temalı ortak akıl panelinin 2.si, Ramazan Bayramının 2. günü, Ali Şevki EREK Parkında gerçekleştirildi.



Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Başçiftlik'in sorunları ve çözüm önerileri paylaşıldığı "Başçiftlik'in Geleceği, Geleceğin Başçiftlik'i" temalı ortak akıl panelinin ilki 29 Temmuz 2014 tarihinde, Başçiftlik Şehit Murat KILINÇ Lisesi Konferans Salonunda düzenlenirken 2.si, Ramazan Bayramının 2. günü 18 Temmuz 2015 Salı günü saat 17.00'de, Ali Şevki EREK Parkında kurulan iftar çadırında gerçekleştirildi.

Amacı Başçiftlik'in geleceği,geleceğin Başçiftlik'i için çalışmak, fikir ve proje üretmek panelin gündeminde Başçiftlik için yapılanların ve yapılacaklar, Başçiftlik beyazı tohum üretimiyle ilgili aşamalar, Başçiftlik tarihi hakkında bilinmeyenler ve Başçiftlik derneklerinin Başçiftlik için yaptığı çalışmalar yer aldı.

Panele, Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Sn. Recep GÖKÇE, G.O.Paşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Tarihçi Sn. Prof. Dr. Ali AÇIKEL, Tokat  Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sn. Mahmut ÇELİK, Tokat İl Genel Meclis Üyesi Sn. Ahmet KAPISIZ ve Ali ÖZTÜRK, kısa adı Avtokdef olan Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu Başkanı Sn. Salih YILMAZ, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sn. İbrahim BEYAZIT, Samsun Tokat Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Derneği Başkanı Sn. İbrahim GÖKÇE ve Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sn. Abdullah BOLAT sunumları ve fikirleriyle katkı sağlarken panelin açılış konuşmasını Başçiftlik Belediye Başkanı Sn. Murat TUNÇEL yaptı.

Başçiftliklileri yoğun katılımıyla gerçekleşen panelde, G.O.Paşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Tarihçi Sn. Prof. Dr. Ali AÇIKEL, Başçiftlik tarihiyle ilgili bilinmeyenleri paylaştı.


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/TokatBaşderTokat | Facebook.com/ahmet.aymak.5

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net