Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'taki Başçiftlikliler Pilav Gününde Buluştu

Tokat'taki Başçiftlikliler, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen pilav gününde bir araya geldi, pilav sonrası Kümbet dergisinin 36. sayısında yayınlanan Nihat AYMAK'ın kaleminde "Başçiftlik'in Fessiz Kızı; Emine AÇIKEL"in hikayesini okudu.

Tokat'taki Başçiftlikliler, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından 8 Kasım 2015 Pazar günü organize edilen pilav gününde bir araya geldi, pilav sonrası Kümbet dergisinin 36. sayısında yayınlanan Nihat AYMAK'ın kaleminde "Başçiftlik'in Fessiz Kızı; Emine AÇIKEL"in hikayesini okudu.

Başkanlığını Abdullah BOLAT'ın yürüttüğü Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yılın belirli zamanlarında geleneksel olarak üyeleriyle pilav günü vasıtasıyla bir araya geliyor. Tokat'taki Başçiftliklilerin yoğun ilgi gösterdiği pilav gününe derneğin Çekenli İş Merkezindeki lokalinde yapılan pilav günü katılımcılara bulgur pilavı, ayran, turşu ve tulumba oluşan bir menü sunuldu.

Pilav sonrası katılımcılara ikram edilen çaylarla beraber kısa adı TOSYAD olan  Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği ve 3 aylık dönemler halinde çıkarılan Kümbet dergisinin 36. sayısında ve sitemimizde de yayınlanan Nihat AYMAK'ın kaleminde "Başçiftlik'in Fessiz Kızı; Emine AÇIKEL"in hikayesini okudu.



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/canaymak60


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net