Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan Özdilek ÖZCAN Ameliyat Oldu

Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle hastaneye giden Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN’a yapılan muayene sonucu apandisit teşhisi konuldu. Başarılı bir ameliyat geçiren başkan ÖZCAN'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil GÖÇER ve beraberindekiler Başkanı hastanede ziyaret edip acil şifalar dilediler.
Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle hastaneye giden Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN’a yapılan muayene sonucu apandisit teşhisi konuldu. Başarılı bir ameliyat geçiren başkan ÖZCAN'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil GÖÇER ve beraberindekiler Başkanı hastanede ziyaret edip acil şifalar dilediler.

  24 Temmuz 2016  Pazar sabahı çeşitli sağlık sorunları nedeniyle Niksar Devlet Hastanesine giden Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN'a yapılan muayene sonucu apandisit teşhisi konuldu. Teşhis üzerine ameliyata alınan Başkan Özdilek ÖZCAN'ın başarılı bir ameliyat geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sağlık durumuyla ilgili olarak kişisel Facebook adresinde bir açıklama yayınlayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, şu ifadelere yer verdi; "Çok kıymetli hemşehrilerim, Bu sabah çeşitli şikayetlerden ötürü gittiğim hastanede, küçük bir operasyon (apandisit ameliyatı) geçirdim. Şükürler olsun ki sizlerin dualarıyla şu anda sağlık durumum gayet iyidir. Gerek telefonla arayarak, gerek ise ziyaretime gelerek beni onurlandıran tüm hemşehrilerimize saygılar sunuyorum. En kısa sürede aranızda olmak dileklerimle, tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum."

Akşam saatlerinde Başkan Özdilek ÖZCAN'ı hastanede ziyaret eden Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil GÖÇER, Ak Parti İl Başkanı Metin POLAT ve Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa ERASLAN, sağlık durumu hakkında bilgi aldıkları Başkan ÖZCAN'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/ozdilekozcan60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net