Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOKFED'den Demokrasi İçin Basın Açıklaması

Merkezi Ankara Maltepe'de bulunan Ankara'daki Tokat derneklerini bünyesinde barındıran kısa adı TOKFED olan Tokat Dernekler Federasyonu, demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası bir basın açıklaması yayınladı ve milli birlik mesajları verildi. Yayınlanan açıklamada, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli Birlik ve Beraberlik" vurgusu yer aldı.
Merkezi Ankara Maltepe'de bulunan Ankara'daki Tokat derneklerini bünyesinde barındıran kısa adı TOKFED olan Tokat Dernekler Federasyonu, demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası bir basın açıklaması yayınladı ve milli birlik mesajları verildi. Yayınlanan açıklamada, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli Birlik ve Beraberlik" vurgusu yer aldı.

  Merkezi Ankara Maltepe'de bulunan Ankara'daki Tokat derneklerini bünyesinde barındıran kısa adı TOKFED olan Tokat Dernekler Federasyonu, demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası bir 26 Temmuz 2016 Salı günü basın açıklaması yayınladı ve milli birlik mesajları verildi. Yayınlanan açıklamada, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli Birlik ve Beraberlik" vurgusu yer aldı.

Ülkemizin bulunduğu coğrafya jeopolitik açıdan son derece önemli olduğu ve bu sebeple iç ve diş düşmanların milleti ve devleti rahat bırakmadığı belirtilen basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;
"15 Temmuz 2016 tarihinde son derece vahim olan, akıl tutulması diyebileceğimiz hain bir kalkışmayla karşılaştık. Daha; çocuk yaşta: anne ve babalarının istekleriyle, vatanı dış düşmanlara karşı koruma ve kollaması amacıyla Peygamber Ocağı dediğimiz şerefli Türk Ordusunun himayesine verilen ve bugün olduğu gibi gelecekte de komuta kademelerinde bulunacak olan askerlerin milletine kurşun sıkacağını kim düşünebilirdi?

Hainlikte sınır tanımayan, beyni boşaltılarak robot haline getirilmiş olan, 40 yıl boyunca bu aziz milletin ekmeğini yiyen, ama fırsatını bulduğunda; milletin kendisine emanet ettiği silahı millete çevirecek kadar pervasızlaşan alçakların yaptıklarına artık şaşırmıyoruz.

Çevremizdeki ülkelerin; param parça edilerek yangın yerine çevrildiği ve ülkemize de sıçratılmaya çalışılan olayların tezgahçıları ve başrol oyuncuları 15 Temmuz gecesi canımızdan can aldılar.

Aziz Türk Milleti, Kurtuluş Savaşında iç ve dış düşmanlara karşı vermiş olduğu mücadelenin farklı bir versiyonunu 15 Temmuz gecesi, siviliyle, askeriyle ve emniyetiyle, ferasetiyle elbirliği ve gönül birliğiyle el ele vererek hainlerin emellerine ulaşmalarını engellemiştir.

Türk milletinin birliğine, Türk Devletinin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainler, bugün olduğu gibi gelecekte de hüsran uğrayacaklardır. Tokat Dernekler Federasyonu (TOKFED) olarak aziz şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabırlar dilerken, gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Twitter.com/Tokfed

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net