Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Almus Baraj Gölünde İlk Nikah

Yeşilin ve mavinin büyüsü Almus'ta bulunan ve Tokat'ın geleceğe yönelik turizm stratejik planlamasında önemli bir yere sahip olan Almus Baraj gölü sathında gemide, Tokat Baro Başkanı Faruk BOSTANCI şahitliğinde, Av. Hasan YILMAZ ile eşinin nikahları Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin ARIKAN tarafından kıyıldı. Başkan ARIKAN; “Çiftlerin yaşamlarının dönüm noktası, Evlilik sözleşmelerini Almusumuz'da yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Yeşilin ve mavinin büyüsü Almus'ta bulunan ve Tokat'ın geleceğe yönelik turizm stratejik planlamasında önemli bir yere sahip olan Almus Baraj gölü sathında gemide, Tokat Baro Başkanı Faruk BOSTANCI şahitliğinde, Av. Hasan YILMAZ ile eşinin nikahları Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin ARIKAN tarafından kıyıldı. Başkan ARIKAN; “Çiftlerin yaşamlarının dönüm noktası, Evlilik sözleşmelerini Almusumuz'da yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

  Yeşilin ve mavinin büyüsü Almus'ta bulunan ve Tokat'ın geleceğe yönelik turizm stratejik planlamasında önemli bir yere sahip olan Almus Baraj gölü sathında gemide ilk nikah 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin ARIKAN tarafından kıyıldı.

Tokat merkezde ikamet eden Avukat Hasan YILMAZ ile eşinin nikahları için Almus baraj gölünü tercih ettiler. Gemideki nikahı, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin ARIKAN kıyarken genç çiftin şahitliğini Tokat Baro Başkanı Faruk BOSTANCI yaptı. Nikah sonrası gemide yemek ikramı ile yapılırken yeni evli çift ve davetliler göl turu yaptı.

13 Ağustos 2016'dan itibaren gemi kaptanlığı belgesi bulunan Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin ARIKAN, kişisel Facebook adresinde Belediye Başkan'lığına ilaveten gemi kaptanı olarak ilk defa nikah kıydığı belirterek şu ifadeleri paylaştı; “2004 den itibaren bugüne kadar belediye Bşk olarak çok nikah kıydım.Ancak gemi kaptanı olarak bugün ilk defa,Tokat Baro Bşk Faruk Bostancı şahitliğinde Av.Hasan Yılmaz ile sevgili eşinin nikahlarını kıydım. Çiftleri kutluyor, birlikteliklerinin daim olmasını diliyorum.

 Ayrıca çiftlerin yaşamlarının dönüm noktası, Evlilik sözleşmelerini ALMUSUMUZ 'da yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Benzer aktivite ve etkinliklerle; piknik,göl ve doğa ile zengin tercihli gezinti için Almusa ziyaretinizden mutluluk duyarız.

Bugün;belediye Başkan'lığına ilavaten gemi kaptanı olarak, Av.Hasan Yılmaz kardeşimizin nikahlarını kıydıktan sonra, Marmaris, Bodrum, Fethiye, Datça, Milas koylarını kıskandıracak KOYLARIMIZDA yemekli tekne turu,herkesi bekliyoruz.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Facebook.com/hharikan60   KAYNAK | Facebook.com/hharikan60 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net