Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Artova'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılı tüm yurtta olduğu olduğu gibi Tokat ve ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tokat Artova'da 28 Ekim Cuma günü çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, 29 Ekim Cumartesi günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Kapalı Spor salonunda düzenlediği programla devam etti, Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi tarafından ikram edilen Cumhuriyet Pilavı ve Kavurması ile sona erdi.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılı tüm yurtta olduğu olduğu gibi Tokat ve ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tokat Artova'da 28 Ekim Cuma günü çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, 29 Ekim Cumartesi günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Kapalı Spor salonunda düzenlediği programla devam etti, Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi tarafından ikram edilen Cumhuriyet Pilavı ve Kavurması ile sona erdi.

  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılı tüm yurtta olduğu olduğu gibi Tokat ve ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tokat Artova'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 28 Ekim 2016 Cuma günü çelenk sunma töreni ile başladı.

29 Ekim sabahı Cumhuriyet Meydanında resmi geçit töreninin ardından kutlamalar ilçe kapalı spor salonunda devam etti. Kapalı Spor Salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Artova Kaymakam Vekili Batuhan BİLGİN açılış konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilere geçildi. Şiirler okundu, yarışmalar, müzik dinletileri ve halk oyunları gösterisi yapıldı. Halk oyunları gösterisinde oynan ellik oyununda öğrencilerle birlikte Artova Kaymakam Vekili Batuhan BİLGİN ve Artova Belediye Başkanı Lütvü YALÇIN yer aldı, renkli görüntüler oluştu.  Artova'daki okullarda düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından kutlama programı tamamlandı.

Etkinliklere Kapalı Spor salonunun ardından Artova çarşı merkezindeki ikram programıyla devam etti, Etkinlikte, katılanlara Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi tarafından Cumhuriyet Pilavı ve Kavurması ikram edildi. Dualar eşliğinde aziz Şehitlerimizi rahmetle kahraman Gazilerimizi minnetle yad edildiği etkinlikte Artova Kaymakam Vekili Batuhan BİLGİN ve Artova Belediye Başkanı Lütvü YALÇIN önce vatandaşlarla ve öğrencilerle birlikte yemek sıraya girdi, sonra katılımcılara pilav ve kavurma dağıtımı yaptı.

Artova'da yapılan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Artova Kaymakam Vekili Batuhan BİLGİN, Artova Belediye Başkanı Lütvü YALÇIN, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Artova.bel.tr  KAYNAK | Artova.bel.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net