Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Emirseyit'te 36 Yıllık Su Şebekesi Yenileniyor

Tokat'ın verimli tarım arazileriyle öne çıkan 18 km uzaklıktaki beldesi Emirseyit'te, 1980’li yıllarda yapılan içme suyu isale hattının eskimesi nedeniyle, hattın tamamen değiştirilerek yenilenmesi çalışmalarına hız verildi, konu ile ilgili açıklama yapan Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul AĞIL, beldede yaşayan vatandaşların daha berrak daha temiz sağlıklı su kullanımlarını sağlanmak 30 km mesafelik alanda çalışmalara başladıklarını belirtti.
Tokat'ın verimli tarım arazileriyle öne çıkan 18 km uzaklıktaki beldesi Emirseyit'te, 1980’li yıllarda yapılan içme suyu isale hattının eskimesi nedeniyle, hattın tamamen değiştirilerek yenilenmesi çalışmalarına hız verildi, konu ile ilgili açıklama yapan Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul AĞIL, beldede yaşayan vatandaşların daha berrak daha temiz sağlıklı su kullanımlarını sağlanmak 30 km mesafelik alanda çalışmalara başladıklarını belirtti.

  Tokat'ın verimli tarım arazileriyle öne çıkan 18 km uzaklıktaki beldesi Emirseyit'te, 1980’li yıllarda yapılan içme suyu isale hattının eskimesi nedeniyle, hattın tamamen değiştirilerek yenilenmesi çalışmalarına hız verildi.

Beldede yaşayan vatandaşların daha berrak daha temiz sağlıklı su kullanımlarını sağlanmak 30 km mesafelik alanda çalışmalara başladıklarını belirten Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul AĞIL, konu ile ilgili kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi; “Beldemiz içme suyunu pompa kullanmadan doğal kaynaklardan sağlayan yerleşim alanlarının başında gelmektedir. Kaynaklardan çıkan suyun beldemiz sakinlerine ulaştırılması için yaklaşık 30 kilometre mesafelik alan bulunmaktadır. Mevcut ana şebeke hatları 80’li yıllarda yapıldığı ve eskimiş olduğu için beldemiz insanlarımızın daha berrak, daha temiz ve sağlıklı su kullanımlarının sağlanması amacı ile beldemiz mevcut içme suyu isale hatlarının tamamını, günümüz şartlarına uygun boru ve malzemelerle yenilemeye başlıyoruz. Beldemize hayırlı uğurlu olsun”


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/ErtuğrulAğıl

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net