Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOKKAMUDER Derneği'nde İstişare Toplantısı

İstanbul'da yaşayan Tokatlı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için Mart 2016'da kurulan kısa adı TOKKAMUDER olan Tokatlı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 1. İstişare Toplantısı Derneğin kurucu başkanı Murat GÖKTAŞ'ın ev sahipliğinde İstanbul Üsküdar SGK Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Milletvekili Harun KARACA ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA da katıldı.
İstanbul'da yaşayan Tokatlı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için Mart 2016'da kurulan kısa adı TOKKAMUDER olan Tokatlı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 1. İstişare Toplantısı Derneğin kurucu başkanı Murat GÖKTAŞ'ın ev sahipliğinde İstanbul Üsküdar SGK Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Milletvekili Harun KARACA ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA da katıldı.

  Kısa adı TOKKAMUDER olan Tokatlı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği; İstanbul'da yaşayan Tokat'lı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için İstanbul İl SGK Müdürü Murat GÖKTAŞ başkanlığında 01 Mart 2016 tarihinde kurulan Derneğin 1. İstişare Toplantısı İstanbul Üsküdar SGK Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

16 Ekim 2016 Pazar günü yapılan kahvaltılı istişare toplantısına İstanbul Milletvekili Harun KARACA ve derneğin kurucu başkanı İstanbul İl SGK Müdürü Murat GÖKTAŞ birer konuşma yaptı. Derneğin kurucu başkanı Murat GÖKTAŞ, yaptığı konuşmada derneğin faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kahvaltılı İstişare Toplantısına Derneğin kurucu başkanı Murat GÖKTAŞ ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İstanbul Milletvekili Harun KARACA, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK, İlahiyatçı Ömer DÖNGELOĞLU ve çok sayıda davetli katıldı.

Tokatlı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 1. İstişare Toplantısı, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/SalihYilmaz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net