Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İzmir'deki Tokatlılar Kahvaltıda Buluştu

Ege'nin incisi, Türkiye'nin 3. Büyük şehri İzmir'de faaliyet gösteren Tokat Derneklerinin başkanları ve İzmir'de yaşayan Tokatlı iş adamları, İzmir Tokatlı Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen pazar kahvaltısında bir araya geldi. İzmir'deki Tokat derneklerinin ve federasyonların daha iyi yapılanması, güç birliği oluşturması için nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu kahvaltıya İzmir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU ve Eski Bakan Zekeriya TEMİZEL de katıldı.
Ege'nin incisi, Türkiye'nin 3. Büyük şehri İzmir'de faaliyet gösteren Tokat Derneklerinin başkanları ve İzmir'de yaşayan Tokatlı iş adamları, İzmir Tokatlı Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen pazar kahvaltısında bir araya geldi. İzmir'deki Tokat derneklerinin ve federasyonların daha iyi yapılanması, güç birliği oluşturması için nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu kahvaltıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU ve Eski Bakan Zekeriya TEMİZEL de katıldı.

  Ege'nin incisi, incisi, Türkiye'nin 3. Büyük şehri ve Tokat nüfusunun yaşadığı 3. büyük kent olan İzmir'de faaliyet gösteren İzmir Tokatlı Dernekler Federasyonu tarafından 7 Mayıs 2017 Pazar günü   İzmir Seferihisar bulunan Tokatlı Rıfat Usta'nın yerinde düzenlenen kahvaltıda İzmir'deki Tokat Derneklerinin başkanları ile İzmir'de yaşayan Tokatlı iş adamları bir araya geldi.

İzmir'deki Tokat derneklerinin ve federasyonların daha iyi yapılanması, güç birliği oluşturması için nelerin yapılabileceğinin konuşulduğu kahvaltıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, Eski Bakan Zekeriya TEMİZEL, Dimes Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Erol DİREN, Mediform Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanı Altan İNANÇ, Karşıyaka Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Adem ŞAHİN, Selahaddin AYTENSelahattin ÖZER ile İş Adamları ve Federasyona üye dernek başkanları katıldı.

Kahvaltının ev sahibi İzmir Tokatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Cemalletin CAN, yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür ederken federasyon olarak hazırladıkları projelerin sunumu yaptı, İzmir'de Tokat Evi açılması ve Federasyon için bina alımı için katılımcılardan destek istedi.

Kahvaltıda, İzmir'deki derneklerin bir çatı altında toplanmasının önemini ve gerekliliği hakkında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, derneklerin ayakta durması ve bir güç olması için Tokatlı iş adamlarının derneklere yardımcı olmaları gerektiği söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU'dan sonra söz alan Ege Bölgesi Tokat Zileliler Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem SELVİ, ticari birlikteliğin önemi hakkında konuştu. Hemşerilerinin birbirleriyle iş yapması gerektiğini söyleyen Dernek Başkanı SELVİ, Başkan Aziz KOCAOĞLU'nun bir kaldırım işi yaptırırken kaldırımları yapan yüklenici firmanın işi kötü yapması üzerine söylediği "kaldırımların taşını ben mi döşeyim? Adamların yaptığı işe saygısı yok" sözü hatırlatıp Tokatlının bu işlerde kullanılması gerektiğini, başkanın yüzünü kara çıkarmamak için kendinden ödün vererek çalışacaklarını söyledi. Dernek Başkanı SELVİ, "Böylelikle de hem bizden iş yapanlar olursa İzmir'de Tokatlılar güçlü olacak, güzel eserler bırakacak." dedi. Ayrıca SELVİ, İzmir'de bir Tokat Evi projesi yapılması gerektiğini söyledi.

Derneklerin gerekliliği üzerine konuşan Eski Bakan Zekeriya TEMİZEL, üstüne ne düşüyorsa seve seve yapacağını dile getirdi. Kahvaltıya katılan İş adamlarından Erol DİREN, hazırlanacak mantıklı projelere tabi ki diyeceklerini belirtirken Selahaddin AYTEN, geçmişten bugüne yaşadıkları derneklerle bağlarını anlattı ve kendisinin de bu işe destek olacağını söyledi. İş adamı Altan İNANÇ ise "daha fazla iş adamımızla konuşup daha güçlü işler yapmamız gerekiyor." dedi.

Kahvaltı çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Facebook.com/adem.selvi.3745      Facebook.com/adem.selvi.3745

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net