Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Hacı Adayları Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla Başçiftlik'ten kutsal topraklara gidecek hacı adayları için Başçiftlik Merkez Camii avlusunda helalleşme ve uğurlama töreni düzenlendi, uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla Başçiftlik'ten kutsal topraklara gidecek hacı adayları için Başçiftlik Merkez Camii avlusunda helalleşme ve uğurlama töreni düzenlendi, uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.




Başçiftlik'ten kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları dua ve gözyaşları ile uğurlandı. Hacı adaylarını uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2015 yılı Hac organizasyonu kapsamında bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere ülkemizin değişik yerlerinden kafileler yola çıkarken Başçiftlikli hacılar da ilahi ve dualarla uğurlandı. Kutsal topraklara gidecek hacı adayları için Başçiftlik Merkez camii önünde uğurlama programı düzenlendi. Mehmet AYMAK, Mustafa KAPUSUZ, Mustafa SERASLAN, Hüsamettin ALKIN ve Murat AYDIN'dan oluşan Hacı adayları,helalleşmeye ve uğurlamaya gelen yakınları ve ilçe halkı ile vedalaşırken duygulu anlar yaşadı.

Merkez camii hoparlörlerinden okunan ilahiler ve dualarla uğurlanan hacı adaylarının vedalaşması vatandaşlara duygulu anlar yaşattı.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net

   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net