Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Valisi Cevdet CAN Başçiftlik'te

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Başçiftlik İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet ÖZCAN'a hayırlı olsun ziyareti için Başçiftlik'e gelen Vali Cevdet CAN'a Başkanı Murat TUNÇEL tarafından 1. Başçiftlik Kar Festivali'ndeki kolaj bir fotoğraf karesinin yer aldığı tablo hediye edildi.
Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Başçiftlik İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet ÖZCAN'a hayırlı olsun ziyareti için Başçiftlik'e gelen Vali Cevdet CAN'a Başkanı Murat TUNÇEL tarafından 1. Başçiftlik Kar Festivali'ndeki kolaj bir fotoğraf karesinin yer aldığı tablo hediye edildi.




Tokat Valisi Cevdet Can, Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Başçiftlik İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet ÖZCAN'a hayırlı olsun ziyareti için 26 Ağustos 2015 Çarşamba günü Başçiftlik'e geldi. Vali CAN’a İl Jandarma Komutanı J. Albay Erkan ALACAKURT ve İl Emniyet Müdürü Fikri YALMAN eşlik etti.

Ziyaretin ilk durağı Başçiftlik Kaymakamlığı olurken Kaymakam Mehmet ÖZCAN, Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ ve ilçe protokolü Vali CAN’ı kaymakamlık girişinde karşıladı. Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Vali CAN ve beraberindekiler burada bir süre sohbet ettiler. Kaymakam ÖZCAN, kendisini ziyaret eden Vali Cevdet Can ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Vali Cevdet CAN, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Başçiftlik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Başçiftlik İlçe Emniyet Amirliği’ni de ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde askerlerle sohbet eden Vali Can; “Biz biriz, birdeniz ve kardeşiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün” temennisinde bulundu.

Ziyarette, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat  TUNÇEL tarafından 2015 yılı Şubat ayında düzenlenen “1. Başçiftlik Kar Festivali” ne katılan Vali Cevdet CAN’a, festivalde çekilmiş kolaj bir fotoğraf karesinin yer aldığı tablo hediye edildi. Festivalin oldukça başarılı geçtiğini dile getiren Vali CAN, Başkan TUNÇEL’e teşekkür etti.

Vali Cevdet CAN, Başçiftlik ziyaretinin ardından Reşadiye ilçesine gitmek için ilçeden ayrıldı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net