Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan TUNÇEL'den Kurban Bayramı Mesajı

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında bir ve beraberlik temalarını ön plana çıkaran TUNÇEL tüm hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı.
Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında bir ve beraberlik temalarını ön plana çıkaran TUNÇEL tüm hemşerilerinin Kurban Bayramını kutladı.






Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, "Kurban Bayramı" nedeniyle kişisel Facebook adresinde bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan TUNÇEL mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Mukaddes bayramlarımız; sevgi, hoşgörü, dostluk duygularını ve vicdani muhasebeyi en yoğun olarak yaşadığımız günlerdir. Birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesi, sevgi ve hoşgörünün önemine dikkat çekmesi açısından, aile ve toplum hayatımızda oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu Müstesna günler aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesiledir.
Sevinçte ve üzüntüde yek vücut olduğumuz bu günlerde Milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakarlıklarda bulunan Aziz şehitlerimize Allahtan Rahmet , Kıymetli ailelerine sabırlar diliyorum .
Tüm Hemşerilerimizin ve islam aleminin Mübarek kurban bayramını tebrik eder, hayırlara huzura sulh ve sukuna ve kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net