Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tarihçi Yazar Mustafa TURAN Başçiftlik'te

2004 Yılı “Yılın Edebiyat Sanatçısı Ödülü” sahibi Kişisel Gelişim Uzmanı Mustafa TURAN, Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Lisesi Konferans Salonunda “Aile İçi Mutluluğun Sırları” konulu konferansla Başçiftlikliler ile bir araya geldi.
2004 Yılı “Yılın Edebiyat Sanatçısı Ödülü” sahibi Kişisel Gelişim Uzmanı Mustafa TURAN, Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Lisesi Konferans Salonunda Aile İçi Mutluluğun Sırları”  konulu konferansla Başçiftlikliler ile bir araya geldi.







2004 Yılı “Yılın Edebiyat Sanatçısı Ödülü” nü alan ve Kişisel Gelişim Uzmanı olan Mustafa TURAN, Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Lisesi konferans Salonunda Başçiftliklilere “Aile İçi Mutluluğun Sırları”  konulu konferans verdi.

Yoğun ilginin olduğu konferansı birçok katılımcı konferansı ayakta izledi. Konferansa Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, İlçe protokolü, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Yazar Mustafa TURAN'a Belediye Başkanı TUNÇEL tarafından Plaket ve Başçiftlik Baskılı sofra örtüsü hediye edildi.

Mustafa TURAN;
1957’de Bilecik- Gölpazarı’nda doğan Mustafa Turan, ortaöğretimini Bilecik ve Bursa’da, yüksek tahsilini de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde yaptı.

“Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Meslek Birliği ve Türkiye Yazarlar Birliği” üyesidir. Düzenlenen yarışmalarda çeşitli ödülleri de bulunan Yazarın, 15 kitabı yayımlandı.
       Güldüren ve Düşündüren Tarih
       Destanlaşan Çanakkale.
       Kitapların Sırrı
       Evinizdeki Okul
       Söğütten Viyana’ya
       Temel Sorunların Analizi
       Yavuz Padişah Sultan Selim Şah kitaplarından bazılarıdır.
Yazar, Edebiyat alanındaki çalışmaları ile 2004 yılında, yılın Edebiyat Sanatçısı ödülünü aldı. Kişisel Gelişim Uzmanı olarak, “Türkiye Okuyor” çerçevesinde “Kültürümüzde Kitap”, “Kitap Okuma ve Başarıda Motivasyon”, “Çocuk Eğitiminde Anne Baba’nın Rölü” başlıkları altında konferanslar veren Yazar, Tarih sohbetleri çerçevesinde de, “Tarihimizdeki Kültürel Dinamiklerimiz”, “Destanlaşan Çanakkale” ve “ Osmanlıda Peygamber Sevgisi ve Haremeyn Hizmeti” konularında yurt içinde ve yurt dışında çeşitli programlara katılmaktadır..

Mustafa TURAN, evli ve iki çocuk babasıdır.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net