Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'taki Başçiftlikli Gençler Pilav Gününde Buluştu

Tokat'taki Başçiftlikli gençler, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği gençlik kolları tarafından organize edilen pilav gününde bir araya geldi, pilav sonrası emekli eğitimci Mehmet ÇAKIRTAŞ, gençlere geçmişten günümüze Başçiftlik'in yetiştirdiği değerler hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

Tokat'taki Başçiftlikli gençler, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği gençlik kolları tarafından 21 Kasım 2015 cumartesi günü organize edilen pilav gününde bir araya geldi, emekli eğitimcilerden Mehmet ÇAKIRTAŞ, gençlere geçmişten günümüze Başçiftlik'in yetiştirdiği değerler hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

Merkezi Tokat'ta bulunan başkanlığını Abdullah BOLAT'ın yürüttüğü Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yılın belirli zamanlarında geleneksel olarak üyeleriyle pilav günü vasıtasıyla bir araya geliyor.

21 Kasım 2015 cumartesi, saat 14.00'de başlayan genç üyelere yönelik yılın ilk pilav günü derneğin gençlik kolları başkanlığını yürüten yönetim kurulu üyesi Salih ÇELİK'in kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında ÇELİK, dernekte ücretsiz Lig TV yayını olacağını, bu hizmetten Tokat'ta yaşayan Başçiftliklilerin faydalanacağını, gençler ile her ay çeşitli etkinliklerde bir araya gelineceğini söyledi. Gençlik kollarının yeni yapılanması hakkında bilgi verdi.

Salih ÇELİK'ten sonra Dernek başkanı Abdullah BOLAT ve yönetim kurulu üyesi Selahattin SERASLAN'da kısa bir konuşma yaparken emekli eğitimci Mehmet ÇAKIRTAŞ, gençlere geçmişten günümüze Başçiftlik'e değer katan, Başçiftlik'in yetiştirdiği değerler ve dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

Tokat'taki Başçiftlikli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği pilav gününe derneğin Çekenli İş Merkezindeki lokalinde yapılırken pilav gününe katılan katılımcılarına bulgur pilavı, ayran ve turşu  oluşan bir menü sunuldu.




Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/TokatBaşçiftlikDernek

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net