Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlikliler Yemin Töreni için Ankara'da

Türkiye'nin gözü kulağı bugün Ankara'da idi. 1 Kasım’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 26. dönem milletvekilliğine seçilen vekiller için mecliste yemin töreni düzenlendi. Tokat'tan milletvekili seçilen Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT'ın yemin töreni için Başçiftlikliler meclise akın etti, töreni locadan izledi.
Türkiye'nin gözü kulağı bugün Ankara'da idi. 1 Kasım’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 26. dönem milletvekilliğine seçilen vekiller için mecliste yemin töreni düzenlendi.  Tokat'tan milletvekili seçilen Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT'ın yemin töreni için Başçiftlikliler meclise akın etti, töreni locadan izledi.

Türkiye'nin gözü kulağı 17 Kasım 2015 tarihinde Ankara'da idi. 1 Kasım’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 26. dönem milletvekilliğine seçilen vekiller için mecliste yemin töreni düzenlendi. Tokat'tan milletvekili seçilen Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT'ın yemin töreni için Başçiftlikliler meclise akın etti, BEYAZIT'ı yalnız bırakmayan hemşerileri töreni locadan T.B.M.M. açılış töreni izledi.

T.B.M.M.'de 26. dönem saat 14.00'de geçici T.B.M.M. Başkanı Deniz  BAYKAL'ın ve milletvekillerinin Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Başkanlık Divanı üyeleri, partilerin grup başkanvekilleri, milletvekilleri ve Meclis çalışanları katıldı. T.B.M.M.Geçici Başkanı BAYKAL, törenin ardından makamına geçti.

Saat 15.00'de T.B.M.M. Başkanı Deniz BAYKAL, meclis açılış törenini başlattı. Tören istiklal marşı ve saygı duruşu'yla başladı. T.B.M.M. Genel Kurulu'nda milletvekilileri seçim bölgelerinin alfabetik sırasına göre kürsüye gelerek yemin etmeye başladı. Yusuf BEYAZIT, saat 23.38'de T.B.M.M. genel kurulunda yemin eden 2. Tokat milletvekili oldu.

Yemin töreni öncesi Yusuf BEYAZIT'ın meclisteki makamında biraraya gelip bir süre sohbet edip töreni beklemeye başladılar. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim BEYAZIT, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Abdullah BOLAT, Niksar Başçiftlik Dostluk Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve Niksar Kent Konseyi Başkanı Salih GÜLER, Eğitimciler Mahmut ÖZDEMİR, Ahmet AYMAK ve Tahsin DEMİR, Tokat Hüdai Sayıbaş Yeraltı Çarşısı esnafı ve Kalkınma Başkanı Mustafa Kaya ÇAKIRTAŞ, yemin töreninde Milletvekili Yusuf BEYAZIT'ı yalnız bırakmadı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net