Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Milletvekili Zeyid ASLAN Başçiftlik'te

TBMM çalışmalarına ara verip Tokat'a gelen Milletvekili Zeyid ASLAN ziyaretleri kapsamında Reşadiye'deki programının ardından önce Başçiftlik Hatipli Beldesi Ak Parti belde teşkilatında partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi, sonra Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi'de yoğun kar yağışı altında kayak keyfi yapıp tesiste incelemelerde bulundu.
TBMM çalışmalarına ara verip Tokat'a gelen Milletvekili Zeyid ASLAN ziyaretleri kapsamında Reşadiye'deki programının ardından önce Başçiftlik Hatipli Beldesi Ak Parti belde teşkilatında partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi, sonra Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi'de yoğun kar yağışı altında kayak keyfi yapıp tesiste incelemelerde bulundu.

TBMM çalışmalarına ara verip Tokat'a gelen Milletvekili Zeyid ASLAN ziyaretleri kapsamında 21 Şubat 2016 Pazar günü Reşadiye'de bir dizi programa katıldı. Reşadiye'nin ardından Başçiftlik Hatipli Beldesi Ak Parti belde teşkilatında partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelen Zeyid ASLAN'ı burada Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Tokat İl Genel Meclisi Üyesi Ali ÖZTÜRK ve parti temsilcileri karşıladı.

Hatiplilerle bir süre sohbet eden Milletvekili Zeyid ASLAN açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri'nde yapılan 1600 metre yükseklikteki Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi'ne geçti.

Başçiftlik Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan Milletvekili Zeyid ASLAN yoğun kar yağışı altında kayak keyfi yaptı. Ziyaret ve inceleme sonrası açıklamalarda bulunan Zeyid ASLAN"İl Özel İdaresi, Başçiftlik Belediyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinin çabalarıyla halkımızın hizmetine sunulan tesis Tokat'ımıza hayırlı olsun. Bu güzel tesisin, işletmesini ve tanıtımını en güzel şekilde yapan Başçiftlik Belediye Başkanımız Murat TUNÇEL'e de gönülden teşekkür ederim." dedi.

Tokat Milletvekili Zeyid ASLAN'a Hatipli ve Başçiftlik ziyaretlerinde Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem DİZER, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Tokat İl Genel Meclisi Üyesi Ali ÖZTÜRK ve parti temsilcileri eşlik etti.

Kayak Merkezi çalışanları ve ziyarete katılanlarla toplu hatıra fotoğrafı çekinen Milletvekili Zeyid ASLAN, ziyaret sonrası Başçiftlik'ten ayrıldı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net