Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksar'dan Demokrasi İçin Ortak Bildiri

Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Niksar'da Belediye ve siyasi parti temsilcileri, Niksar Kaymakamlığı öncülüğünde bir araya geldi, darbeye karşı "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiri imzalandı ve milli birlik mesajları verildi. Yayınlanan ortak bildiride, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli Birlik ve Beraberlik" vurgusu yer aldı.
Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Niksar'da Belediye ve siyasi parti temsilcileri, Niksar Kaymakamlığı öncülüğünde bir araya geldi, darbeye karşı "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiri imzalandı ve milli birlik mesajları verildi. Yayınlanan ortak bildiride, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli Birlik ve Beraberlik" vurgusu yer aldı.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Niksar'da Belediye ve siyasi parti temsilcileri Niksar Kaymakamlığı öncülüğünde bir araya bir araya geldi, darbeye karşı "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiri imza altına alındı. Yayınlanan ortak bildiride, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli Birlik ve Beraberlik" vurgusu yer aldı.

Niksar Hükumet konağında Niksar Kaymakamı Selami KAPANKAYA, başkanlığında yapılan görüşmeye Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN adına Başkan Yardımcısı Fatih DÖNMEZOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ERARSLAN, Chp İlçe Başkanı Zafer BAŞAR ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Duran ÜNVERDİ adına Başkan Yardımcısı Safa ŞAHİN ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet SOMUNCU katıldı. Görüşme sonrası demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimine karşı ortak bildiride yayınlanmasına karar verildi. "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiri imza altına alındı.

"Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiride şu ifadelere yer verildi;
"Biz mübarek vatanımızda aziz milletimize karşı yapılmaya çalışılan 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir düşüncesiyle Şanlı milletimiz canları pahasına bu melun girişimin önüne geçmiş ve bütün dünyaya çok etkili bir mesaj vermiştir. 

Niksar ilçemiz tüm yerleşim birimleriyle olayın ilk anlarından itibaren, darbenin karşısında yer almış demokrasiye ve Vatanın bölünmez bütünlüğüne tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet anlayışı içerisinde sahip çıkmıştır. Bu takdirde şayan duruşundan dolayı tüm hemşehrilerimize ve aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle hayati dönemlerde ortak tavrın, ortak dilin ve milli iradeye topyekun sahip çıkmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. 

Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediyesi, Niksar AK Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı ve Saadet İlçe Başkanlığı olarak milli iradenin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Vatan için şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, acılı ailelerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Bundan sonrada milli iradeye kastedecek dahili ve harici her türlü girişimin karşısında hep birlikte karşı duracağımızı beyan ediyoruz. Kamuoyuna ve aziz milletimize saygıyla arz ederiz"

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/niksarbel

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net