Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tarım Kredi'den Demokrasi Nöbetine Destek

Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı bünyesindeki Genel Müdürlüğünü hemşerimiz Ayhan KARAYAMA'nın yürüttüğü Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla başlatılan demokrasi nöbetine destek veren vatandaşlara kumanya dağıtımı sürüyor.
G ıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı bünyesindeki Genel Müdürlüğünü hemşerimiz Ayhan KARAYAMA'nın yürüttüğü Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla başlatılan demokrasi nöbetine destek veren vatandaşlara kumanya dağıtımı sürüyor.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 81 ilde halkın yoğun katılımıyla devam ediyor.

Yediden yetmişe vatandaşların yoğun katılımıyla devam eden demokrasi nöbetine Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı bünyesindeki Genel Müdürlüğünü hemşehrimiz Ayhan KARAYAMA'nın yürüttüğü Türkiye’nin en büyük tarım ailesi Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri de meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara kumanya dağıtımı yaparak destek oluyor.

Devlet kurumlarının kararlılığı, halkın silah ve tehditlere rağmen sokaklara çıkarak gösterdiği tepki ile bertaraf edilen darbe girişimi sonrası, sadece Ankara'da değil ülkenin dört bir yanında milli iradeye destek veren Tarım Kredi Kooperatifleri çalışanları, mesai bitiminde de sokaklarda vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutuyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliklerinin yetkilileri ve çalışanları, Bölge Birliklerine bağlı illerde geceyi sokaklarda geçiren binlerce vatandaşa su, meyve suyu, sandviç ve ayran dağıtımı yapmaya devam ediyor.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA, Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde demokrasiye karşı darbe girişimine Milli iradeye sahip çıkan vatandaşlara Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan kumanya dağıtımına katıldı ve dondurma dağıtımı yaptı.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | Tarimkredi.org.tr   KAYNAK | Tarimkredi.org.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net