Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut ÖZDEMİR oldu

Niksar'da çalıştığı dönemde öğretmen, okul müdürü ve Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan ve kendisine “Efsane Milli Eğitim Müdürü” lakabı takılan Mahmut ÖZDEMİR, Tokat İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı.
Niksar'da çalıştığı dönemde öğretmen, okul müdürü ve Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan ve kendisine “Efsane Milli Eğitim Müdürü” lakabı takılan Mahmut ÖZDEMİR, Tokat İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı.

  Uzun yıllar Niksar Dr. İsmet Sakarya Ortaokulunda öğretmen ve okul müdürü olarak başarılı bir çalışmalarıyla öne çıkan ve daha sonra Niksar Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı çalışmalara imza atan ve kendisine “Efsane Milli Eğitim Müdürü” lakabı takılan Mahmut ÖZDEMİR, 15 Temmuz 2016 tarihinde Hülya ÖZDEMİR'in yerine Tokat İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı.
     
Niksar Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Samsun Vezir Köprü Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ÖZDEMİR, Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelindeki müdür atamalarında yaptığı değişiklik sonucu görevden alınarak ve 2 yıla yakın zaman uzman Öğretmen olarak görev yaptı. Mahmut ÖZDEMİR, 15 Temmuz 2016 günü yeni görevine başladı.

Mahmut ÖZDEMİR  Kimdir?

  15.06.1961 tarihinde Niksar’da doğan ÖZDEMİR ilk ve orta öğretimini Başçiftlik’te lise öğrenimini Tokat’ta yaptı.

1985 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitiren ÖZDEMİR, 1986 yılında Afyon Bolvadin İmam Hatip Lisesine meslek dersleri öğretmeni olarak atandı.

1988 yılında Afyon Kız Meslek Lisesine atandı.

1988 yılında Niksar Kız Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliğine, 1990 yılında Dr .İsmet Sakarya Ortaokuluna müdür olarak atandı. İlk ve Orta öğretim olarak 13 yıl okul müdürlüğü görevinde bulundu.

2007 yılında Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan ÖZDEMİR, Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde Eğitime %100 destek Projesi kapsamında 6 okul (72 derslik) iki yurt binası kazandırılmış, çok sayıda AB projeleriyle yerel projeler hazırlanmıştır. Toplam Kalite Yönetimi uygulamalarında yapılan "Bir Umut Yeşeriyor" projesi ile Türkiye 3. lüğü Niksar'a kazandırılmıştır.

 16 Kasım 2011 tarihinde Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mahmut ÖZDEMİR, görevinde bulunduğu süreçte "Eğitime %100 Destek Projesi" kapsamında  9 okul (83 derslik ve Özel İdare yatırımlarıyla beraber toplam 157 derslik), 776 kapasiteli 3 yurt binası Milli Eğitime kazandırdı.

Samsun Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam eden ÖZDEMİR, Niksar Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etti. Aday olmaması nedeniyle tekrar görevine dönen ÖZDEMİR Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelindeki müdür atamalarında yaptığı değişiklik sonucu görevden alınarak ve 2 yıla yakın zaman uzman Öğretmen olarak görev yaptı.

15 Temmuz 2016  tarihinde Tokat İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atanan
Mahmut ÖZDEMİR, evli ve üç çocuk babasıdır.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | www.yesilniksar.com | Basciftlik.net


( GİZLE )
  1. Her aldığı görevi başarılı bir şekilde yapabilen kardeşimiz. Aldığı bugörevi başarılı olacağına hiç şüphem yoktur . Allah Milletimize Tokat a hayırlar getirsin. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net