Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

2016 Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası, Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 5-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda Pazar günü yapılan final serileri ile sona erdi. Tokat Valisi Cevdet CAN'ın katılımıyla yapılan törenle bay-bayan kategorilerinde dereceye giren kulüplere madalya ve kupaları verildi.
Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası, Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 5-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda Pazar günü yapılan final serileri ile sona erdi. Tokat Valisi Cevdet CAN'ın katılımıyla yapılan törenle bay-bayan kategorilerinde dereceye giren kulüplere madalya ve kupaları verildi.

  Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası, Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesiyle 5-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında 11 İlden 16 Kulüp ve 66 Sporcunun katılımları ile Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda yapıldı.

Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR, Türkiye Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer AYDIN, Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur YAVAŞ, Baş Hakem Orhan ŞENTÜRK, Okçuluk İl Temsilcisi Davut KAYA'nında yerinde takip ettiği Şampiyonanın üçüncü günü Gazi Osman Paşa Stadyumumuzda yapılan ve canlı olarak yayınlanan Altın Madalya atışları ile tamamlandı.

Final serileri sonrasında gerçekleştirilen törenle Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR, Türkiye Okçuluk Federasyonu Genel Sekreteri Sirer AYDIN ve Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur YAVAŞ,  tarafından bay-bayan kategorilerinde dereceye giren kulüplerin madalya ve kupaları takdim ederek, bundan sonraki şampiyonalarında başarılarının devamını dilediler.

  Dereceye Giren Takımlar;

KLASİK YAY BAYAN

1.Samsun Okçuluk Gençlik Spor Kulübü
-Aybüke Gümrükçü
-Gülnaz Büşranur Çoşkun
-Semiha Pulat

2.Okçular Vakfı Spor Kulübü
-Fevziye Ayça Daşdemir
-Elif Akyol
-Zeynep Sürücü

3.İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
-Tuana Uğur
-Kıvılcım Yavuz
-Aybüke Aktuna

KLASİK YAY ERKEK

1.Samsun Okçuluk Gençlik Spor Kulübü
-Çağatay Aydın
-Orkun Ege Tokuşoğlu
-Fatih Bozlar

2.İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
-Yağız Yılmaz
-M.Bilal Güneri
-Doğan İşler

3.Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü
-Mustafa Kaplan
-Seyyid Ahmet Cengiz
-Ege Yıldırım

MAKARALI YAY BAYAN

1.Okçular Vakfı Spor Kulübü
-Banu Eyhan İlgün
-Ayşe Elveren
-Betül Er

2.Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü
-Beyza Arık
-Aylin Aslan Yüksel
-Karya Yurttaş

MAKARALI YAY ERKEK

1.Demka Okçuluk
-Emre Çömez
-Samet Can Yakalı
-Evren Çağıran

2.Okçular Vakfı Spor Kulübü
-Bünyamin Yankaç
-Ali Mücahit Hamarat
-Ahmet Dağ

3.Yıldırım Okçuluk İhtisas Spor Kulübü
-Mert Garip
-Ulaş Mutlu
-Gökhan Demirbaş


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Tokat.gov.tr  KAYNAK | Tokat.gsb.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net