Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Konut İhtiyacına İlk Temel

Başçiftlik Belediyesi, Başçiftlik'in en önemli sorunlarından biri olan iklim koşullarına uygun ve yaşam koşullarını karşılayacak konut ihtiyacını gidermek için alt bodrum katı depo, giriş katı düğün salonu, üst 4 katı konut olmak üzere planlanan modern bir yapının temelini attı. Temel atma sonrası açıklamalarda bulunan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, "Söz verdiğimiz ve projelerimiz arasında yer alan Konut Sorununun çözümü için İlk çalışmayı başlattık."dedi.
Başçiftlik Belediyesi, Başçiftlik'in en önemli sorunlarından biri olan iklim koşullarına uygun ve yaşam koşullarını karşılayacak konut ihtiyacını gidermek için alt bodrum katı depo, giriş katı düğün salonu, üst 4 katı konut olmak üzere planlanan modern bir yapının temelini attı. Temel atma sonrası açıklamalarda bulunan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, "Söz verdiğimiz ve projelerimiz arasında yer alan Konut Sorununun çözümü için İlk çalışmayı başlattık."dedi.

  Başçiftlik Belediyesi, Başçiftlik'in en önemli sorunlarından biri olan iklim koşullarına uygun ve yaşam koşullarını karşılayacak konut ihtiyacını gidermek için alt bodrum katı depo, giriş katı düğün salonu, üst 4 katı konut olmak üzere planlanan modern bir yapının temelini 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü attı.

2014 yılında göreve geldiği günden bu yana Başçiftlik için özel projelere imza atan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik'in konut ihtiyacını karşılamak için yapılacak binanın temelinin atılması sonrasında kişisel Facebook hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;"Söz verdiğimiz ve projelerimiz arasında yer alan Konut Sorununun çözümü için İlk çalışmayı başlattık. 600 m2 inşaatın temelini attık. İnşallah bu sene tamamlayacağız. Belediyemiz tarafından hemşehrilerimizin bir kısmının ihtiyacını karşılayacak İlçemizin en büyük inşaatı olan düğün salonu ve konut inşaatı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. İlçemizin en büyük, en modern ve en lüks binası alt bodrum katı depo giriş katı düğün salonu üst 4 katı konut olmak üzere 600 m2 olarak planlanan binamız ısı yalıtımlı, merkezi ısıtma sistemli, asansörlü, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşacaktır."

Başçiftlik Sinanpaşa mahallesine temeli atılan binanın 2016 yılı içinde tamamlanması planlanıyor.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/murat.tuncel.182

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net