Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kanal 60 Yeni Yayın Döneminde Ekim TV Olacak

Tokat'ın uydu ve karasal yayıncılıkta dünyadaki ekranı, Kanal 60 TV, yeni yayın dönemi ile birlikte yayınlarına Ekim TV logosuyla devam edecek. Yeni Yayın döneminde dair açıklamalarda bulunan Kanal 60 TV Genel Müdürü Hüseyin KÖMÜR, Ekim TV için "Tokat'ın ve bölge illerimizin kanalı olacak bir şekilde izleyicilerimizin birinci sırada izleyebileceği bir içerikle hazırlandıklarını" söyledi.
Tokat'ın uydu ve karasal yayıncılıkta dünyadaki ekranı, Kanal 60 TV, yeni yayın dönemi ile birlikte yayınlarına Ekim TV logosuyla devam edecek. Yeni Yayın döneminde dair açıklamalarda bulunan Kanal 60 TV Genel Müdürü Hüseyin KÖMÜR, Ekim TV için "Tokat'ın ve bölge illerimizin kanalı olacak bir şekilde izleyicilerimizin birinci sırada izleyebileceği bir içerikle hazırlandıklarını" söyledi. 

   "Şehrin gülümseyen yüzü" sloganı ile Tokat'ın uydu ve karasal yayıncılıkta dünyadaki ekranı, Kanal 60 TV, yeni yayın dönemi ile birlikte yayınlarına Ekim TV logosuyla devam edecek.

1994 yılında mütevazi bir bütçeyle kurulan Tokat'ta karasal olarak yayın hayatına başlayan Kanal 60, 2003 yılında uydu yayıncılığına geçti, 2014 yılından itibaren İstanbul Güngören'deki stüdyolarında da programlar yapan ve her gecen gün gelişen ve büyüyen Kanal 60 yayınlarına Türksat 4A uydusu, D Smart 212. Kanal ve Tokat'ta Karasal yayın üzerinden, Almanya, İzmir stüdyoları, Bursa ve Ankara temsilcilikleri ile uydudaki Tokat'ın ilk ve tek  televizyon kanalı olarak devam ediyor.

2015 yılından itibaren Kanal 60 TV'nin ana sponsoru Demirkıran Arsa Ofisi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah DEMİRKIRAN ile 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü bir araya gelen Kanal 60 TV'nin Genel Müdürü Hüseyin KÖMÜR"Yenilenen içeriği, yayıncılık anlayışı ve logosu ile Ekim Tv, Tokat'ın ve bölge illerimizin kanalı olacak bir şekilde izleyicilerimizin birinci sırada izleyebileceği bir içerikle hazırlandıklarını" söyledi. Kanal 60 Tv'de olduğu gibi Ekim Tv programlarında Ana Sponsorunun Demirkıran Arsa Ofisi olacağını duyuran Hüseyin KÖMÜR, yeni anlaşma resimlerini paylaştı

Anlaşma sonrası açıklamalarda bulunan Demirkıran Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah DEMİRKIRAN ise "Tokat'lılarla çalışmaktan mutlu olduğunu ve yeni dönemde Ekim TV nin de ana sponsoru olmaktan memnun olduğunu" söyledi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | Facebook.com/kanal60   KAYNAK | Facebook.com/Kanal60 | Tokathaber.com.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net