Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan Eyüp EROĞLU'ndan Tokatlılara Teşekkür

Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü son kez tutuldu. Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, demokrasi nöbetinde bayraklarıyla Tokat Cumhuriyet Meydanını dolduran Tokatlılara teşekkür etti.
Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü son kez tutuldu. Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, demokrasi nöbetinde bayraklarıyla Tokat Cumhuriyet Meydanını dolduran Tokatlılara teşekkür etti.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti karşı başlatılan demokrasi nöbeti 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü son kez tutuldu. Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, kişisel Facebook adresinden demokrasi nöbetinde bayraklarıyla Tokat Cumhuriyet Meydanını dolduran Tokatlılara teşekkür etti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, kişisel Facebook adresinden demokrasi nöbeti için şu ifadelere yer verdi; "Dünya'da eşi benzeri olmayan Aziz Milletimiz Başkomutanımızın emri ile Vatan Nöbetlerine virgül koymuştur.

Mesele Vatan olduğunda yine tankların önünde durur, bombalara kendimizi siper ederiz. 
Geleceğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakabilmek için tüm gayretimizle çalışmaya, vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Ay Yıldızlı bayraklar ile bu akşamda Cumhuriyet Meydanını dolduran hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Biriz, iriyiz, diriyiz, hep birlikte Aziz bir Milletiz, Türkiye'yiz.
Teşekkürler Tokat, Teşekkürler Demokrasiye gönül veren yiğit insanlar."


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | Facebook.com/EyupErogluBB   KAYNAK | Facebook.com/EyupErogluBB

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net