Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Reşadiyespor'un Eski Futbolcusu Menderes KORKMAZ Evlendi

Futbola Reşadiyespor'da amatör olarak başlayan ve burada oynarken amatör takımlar bazında İstanbul il birinciliği yaşayan, bir dönem Beşiktaş'ın genç, paf ve A takımında top koşturan Çanakkale Dardanel Spor'un başarılı stoperi Tokat Reşadiye doğumlu Menderes KORKMAZ hayatını Voleybolcu Tuğçe ERGENÇ ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Ertuğrul SAĞLAM yaptı.
Futbola Reşadiyespor'da amatör olarak başlayan ve burada oynarken amatör takımlar bazında İstanbul il birinciliği yaşayan, bir dönem Beşiktaş'ın genç, paf ve A takımında top koşturan Çanakkale Dardanel Spor'un başarılı stoperi Tokat Reşadiye doğumlu Menderes KORKMAZ hayatını Voleybolcu Tuğçe ERGENÇ ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Ertuğrul SAĞLAM yaptı.

  Futbola Reşadiyespor'da amatör olarak başlayan ve burada oynarken amatör takımlar bazında istanbul il birinciliği yaşayan, bir dönem Beşiktaş'ın genç, paf ve A takımında top koşturan ve yeni sezonda futbola Çanakkale Dardanelspor formasıyla devam edecek olan başarılı stoperi Tokat Reşadiye doğumlu Menderes KORKMAZ, 30 Temmuz 2016 Cumartesi günü muhteşem bir düğünle Voleybolcu Tuğçe ERGENÇ ile dünya evine girdi.

İstanbul Trabya TED Koleji Sosyal Tesislerinde yapılan düğün törenine aralarında Ertuğrul SAĞLAM, Karabükspor'un Burkina Fasolu futbolcusu Abdou Razack Traore ve Çanakkale DardanelSpor Tenknik Direktörü Deniz KOLGU bulunduğu spor camiasında bir çok isim katılırken çiftin nikah şahitliğini Ertuğrul SAĞLAM yaptı.

Düğün sonrası kişisel Facebook adresinden bir teşekkür yayınlayan Menderes KORKMAZ, şu ifadelere yer verdi;"Düğünümüzde bizi yalnız birakmayan dostlarımız ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum.Ertuğrul Sağlam hocama beni kırmayıp nikah şahidim olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.Sizleri seviyoruz..."

Menderes Korkmaz Kimdir?
7 Temmuz 1989 tarihinde Tokat Reşadiye'de dünyaya geldi. İlkokulu ve ortaokul Reşadiye'de liseyi İstanbul bağcılar Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Üniversiteye Bahçeşehir Üniversitesi Dış Ticaret bölümde devam eden KORKMAZ futbola Reşadiyespor'da futbola başladı ve 4 yıl amatör oynadı. Reşadiyespor'da oynarken amatör takımlar bazında İstanbul il birinciliği yaşadı. Reşadiyespor'da son 3 sene kaptanlık yaptı.

2004 yılında transfer olduğu İstanbul Esenler TOKATSPOR'da oynadığı futbol çoğu kulüplerin dikkatini çekti, birçok takımın transfer listesinde yer aldı. Menderes KORKMAZ, 2005/2006 sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş'ın genç takımında 2 sene oynadıktan sonra 1 senede paf takımında oynadı. 2008 yılında Beşiktaş JK ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Mehmet EKŞİ'nin raporu doğrultusunda A takıma kazandırıldı. Beşiktaş'ta oynağı dönemde Ertuğrul SAĞLAM'ın prensi olarak medyada yer bulurken Mustafa DENİZLİ'nin önem verdiği futbolculardan birisi oldu.

2012 yılında Beşiktaş'tan ayrılan Menderes KORKMAZ birçok yerli bir çok kulüpte top koşturdu. Futbol hayatına 15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Çanakkale Dardanelspor formasıyla devam edecek.

Kısaca Menderes KORKMAZ;
Forma numarası : 60
Pozisyon : defans
Doğum tarihi :07.07.1989
Doğum yeri : Tokat\Reşadiye
Boy : 188
Hobiler : müzik dinlemek, internette sorf yapmak, playstation, dvd, fitness çalışmak.
Kilo : 81
Ayakkabı no : 43
Medeni durum : Evli
Eğitim : üniversite
İlk idolü : Bülent KORKMAZ
İlk amatör takımı : Reşadiyespor
İlk profesyonel takımı: Beşiktaş JK
İlk profesyonel sözleşme yılı :2008
İlk hocası: Hilmi KANBUR
Emeği en çok geçen hocası : Mehmet EKŞİ ve Sarp YİĞİT
İlk kazandığı parayla ne aldı : annesine verdi
Beşiktaş formasıyla ilk maçı : süper genç takımıyla Küçükçekmece maçı
Beşiktaş'taki ilk golü : Kasımpaşa
İlk sakatlığı : Reşadiyespor'da tarak kemiğinden zedelenme
İlk başarısı : Reşadiyespor'da İstanbul gruplarında il birinciliği
Unutamadığı başarısı : İsviçre'deki oynanan turnuvadaki Barcelona galibiyeti
İlk yurtdışı seyahati : Hollanda
Başı dertte olduğunda ilk aradığı kişi : babası
Sabah kalktığında ilk düşündüğü şey:kahvaltı etmek
Hayatında en önemli "ilk"i : ailesi


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | Bayram GÜVERCİN  KAYNAK | Eksisozluk.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net