Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Genel Kuruldan Ameliyata

Başçiftlik Karacaören'de ikamet eden Başçiftlik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahmut ŞAHİN, 17 yaşındaki oğlu Haydar ŞAHİN'in sol kulağında artan ses kaybı nedeniyle ile tedavi için Ankara Lokman Hekim Hastanesi'ne başvurdu. Ameliyat olmasına karar verilen ŞAHİN'in ameliyatı, sabah saatlerinde tamamlanan T.B.M.M. Genel kurulu çalışmalarına katılan Tokat Milletvekili ve KBB Uzmanı Prof. Dr. Celil GÖÇER tarafından bizzat gerçekleştirildi.
Başçiftlik Karacaören'de ikamet eden Başçiftlik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahmut ŞAHİN, 17 yaşındaki oğlu Haydar ŞAHİN'in sol kulağında artan ses kaybı nedeniyle ile tedavi için Ankara Lokman Hekim Hastanesi'ne başvurdu. Ameliyat olmasına karar verilen ŞAHİN'in ameliyatı, sabah saatlerinde tamamlanan T.B.M.M. Genel kurulu çalışmalarına katılan Tokat Milletvekili ve KBB Uzmanı Prof. Dr. Celil GÖÇER tarafından bizzat gerçekleştirildi.

  Başçiftlik Karacaören'de ikamet eden Başçiftlik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahmut ŞAHİN'in Mahmut ŞAHİN'in oğlu 17 yaşındaki Haydar ŞAHİN'i sol kulağında artan ses kaybı nedeniyle ile önce Tokat Devlet hastanesine götürdü. Tedavi altına alınan Haydar ŞAHİN'in muayenesinde acilen ameliyata alınmasına karar verildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA ile görüşen baba Mahmut ŞAHİN, KARAYAMA'nın tavsiyesi üzerine telefonla oğlunun durumunu Ankara Lokman Hekim Hastanesi eski başhekimi Tokat Milletvekili ve KBB Uzmanı Prof. Dr. Celil GÖÇER ile paylaştı. Milletvekili GÖÇER, Baba Mahmut ŞAHİN'i oğlunun 2. inci teşhis için Ankara Lokman Hekim Hastanesi'ne yönlendirdi.

19 Haziran 2016 perşembe günü Ankara Lokman Hekim Hastanesi'nde tekrar muayene olan Haydar ŞAHİN'in 20 Haziran 2016 Cuma günü sabah 9:00'a ameliyat kararı verildi.  T.B.M.M. Genel kurulu çalışmalarından sabah 5:00 çıkan Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil GÖÇER, Ankara Lokman Hekim Hastanesi'ne gelerek Haydar ŞAHİN'in sabah 9.00'daki ameliyatını bizzat gerçekleştirdi.

1.30 saat süren başarılı ameliyat geçiren Haydar ŞAHİN'in sol kulağındaki ses kaybının kulak örsünde enfeksiyondan kaynaklanan erimeden meydana geldiği öğrenildi.

Tokat Milletvekili ve KBB Uzmanı Prof. Dr. Celil GÖÇER, ameliyat sonrası hastası Haydar ŞAHİN'i ziyaret edip hastaya ve aileye geçmiş olsun dileklerini illeti.

Ameliyat sonrası görüştüğümüz baba Mahmut ŞAHİN; "Ses kaybı yaşayan oğlumu önce Tokat Devlet hastanesine götürdüm, doktorlar ameliyat dedi. Ama birde Ankara'da muayene ettirelen diye düşündük. Sonra Ankara için Ayhan (KARAYAMA) bey ile görüşünce Ayhan (KARAYAMA) bey "Vekilimiz Celil (GÖÇER) Bey var burada, kendisi KBB uzmanı bir görüş" dedi, telefonunu verdi. Sayın vekilimizi aradım sağ olsun ilgilendi, ben size döneceğim dedi. Aradan 4-5 saat geçti. Sayın vekilimiz bizi aradı, Ankara Lokman Hekim Hastanesi'ne yönlendirdi. 19 Haziran'da yola çıktık, hastaneye ulaştık, tekrar muayene edildi ve ameliyat saati verildi. Sabah 9.00'daki ameliyatı beklerken karşımızda sayın vekilimizi gördük, önce anlam veremedik. Ameliyat için gelmiş. 1.30 saat sürdü ameliyat. Oğlumun durumu şu an durumu çok iyi. Vekilimiz Celil (GÖÇER) beye gösterdikleri yakın ilgi ve sıcak alakalarından tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Başarılı bir ameliyat geçiren Haydar ŞAHİN'in sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | Facebook.com/ali.mamis.73  KAYNAK | Facebook.com/ali.mamis.73

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net