Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'ın Gururu Sevda ALTINOLUK 2016 Rio Paralimpik Oyunlarında

Tokat'ın Paralimpik branşta Milli Sporcusu, Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı’nın gol kraliçesi Sevda ALTINOLUK, 7-18 Eylül 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın ikinci en büyük kenti olan Rio de Janeiro'da düzenlenecek olan 2016 RİO Paralimpik Oyunlarında, Tokat'ı ve Türkiye'yi ay yıldızlı forma ile altın madalya için temsil edecek.
Tokat'ın Paralimpik branşta Milli Sporcusu, Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı’nın gol kraliçesi Sevda ALTINOLUK,  7-18 Eylül 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın ikinci en büyük kenti olan Rio de Janeiro'da düzenlenecek olan 2016 RİO Paralimpik Oyunlarında, Tokat'ı ve Türkiye'yi ay yıldızlı forma ile altın madalya için temsil edecek.

  23 spor dalında, 4500 sporcunun katılacağı 2016 Paralimpik Oyunlarında, 7-18 Eylül 2016 tarihleri arasında Brezilya'nın ikinci en büyük kenti olan Rio de Janeiro'da düzenlenecek, Rio'da düzenlenecek oyunlarda Tokat'ın Paralimpik branşta Milli Sporcusu, Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı’nın gol kraliçesi Sevda ALTINOLUK,  Tokat'ı ve Türkiye'yi ay yıldızlı forma ile altın madalya için temsil edecek.

Milli Sporcumuz Sevda ALTINOLUK'un Tokat Merkeze bağlı Kemalpaşa Köyünde bulunan baba ocağına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ’ın başarı dileklerini ilettiği afişleri ulaştıran Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkileri ile görüşen Milli Sporcunun ailesi “En üst seviyede mücadelesiyle, altın madalyayı alarak Şanlı Türk Bayrağımızı ve İstiklal Marşımızı dünyaya dinleteceğine inancımız tam, çocuklarımızın her zaman yanında ve destekçisi olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

07-18 Eylül'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenecek olan Rio 2016 Paralimpik Oyunlarında mücadele edeceği için Milli Sporcumuzu tebrik eden Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR; “Sporcumuz başarıları ile Tokat’ımızı, Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil edecek ve milletimizin gurur kaynağı olacaktır. Bu aziz ülkenin bir evladı olmak şuuru ile milletimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine can-ı gönülden inanıyor, Goalball Milli Takım Sporcumuz Sevda ALTINOLUK'a altın madalya için mücadele edeceği Rio 2016 Paralimpik Oyunlarında başarılar diliyorum.”  dedi.

2016 RİO Paralimpik Oyunlarında, Tokat'ı ve Türkiye'yi ay yıldızlı forma ile temsil edecek olan Sevda ALTINOLUK, spor yaşamına Ankara Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübünde devam ediyor. Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı’nın gol kraliçesi ALTINOLUK, 12 yaşında başladığı Goalball'ı 15 yıldır oynuyor. Tokat'ın gururu ALTINOLUK, aynı zamanda 6 yıldır dünya gol kraliçesi unvanını da elinde bulunduruyor.

      DERKENAR      
2016 RİO Paralimpik Oyunlarında Tokat'ımızı ve Ülkemizi temsil edecek olan Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı’nın gol kraliçesi Sevda ALTINOLUK'a başarılar dileriz.      Tokattan.net     

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Tokat.gsb.gov.tr  KAYNAK | Tokat.gsb.gov.tr | Baskentlilerhaber.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net