Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Şehit Erdem DİKER'in Adı Niksar Anadolu İHL'de Yaşayacak

Demokrasiye karşı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Erdem DİKER'in (30) ismi 2004 yılında mezunu olduğu Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne verildi, lisenin ismi “Niksar 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak değiştirildi.
D
emokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Erdem DİKER'in (30) ismi 2004 yılında mezunu olduğu Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne verildi, lisenin ismi “Niksar 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak değiştirildi.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Başçiftlik Şahanalan köyü nüfusuna kayıtlı Erdem DİKER'in (30) ismi 2004 yılı mezunu olduğu Niksar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yaşatılacak.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde yeni binasına taşınan okulun yeni adı Niksar İmam-hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim kurulu ve Okul Aile Birliği talebi ile “Niksar 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak değiştirildi.

29 Ağustos 2016 Pazartesi günü yapılan değişikliği Nimm-Der Niksar İmam-hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği resmi Facebook adresinden bir duyuru ile takipçilerine paylaştı. Paylaşılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;
Niksar Anadolu İmam Hatip Lisemizin ismi değiştirildi. 15 Temmuz gecesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, hain kurşunlarla yaralanan polisimize yardım için koşarken, yine FETÖ teröristlerinin kahpe kurşunlarıyla, gencecik yaşında şehit düşen hemşehrimiz Erdem Diker'in ismi, 2004 yılı mezunu olduğu okula verildi. Bundan böyle Niksar Anadolu İmam Hatip lisemizin ismi "Niksar 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi" oldu. 

Kararın alınmasında NİMM-DER YÖN.KUR. ve OKUL AİLE BİR. kararı ile ilçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hüsamettin TURAK'ın gayretleri doğrultusunda gerçekleşmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür eder,Başta Erdem kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah tan rahmet dileriz....

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
  KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/Nimm-der

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net