Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOKKAMUDER Derneği 1. Olağan Kongresi Yapıldı

İstanbul'da yaşayan Tokat'lı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için Mart 2016'da kurulan kısa adı TOKKAMUDER olan Tokat'lı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 1. Olağan Genel Kurulu Tokat Dernekler Konfederasyonu genel merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi, tek aday ve tek liste ile girilen seçimde başkanlığa Derneğin kurucu başkanı Murat GÖKTAŞ, yeniden seçildi.
İstanbul'da yaşayan Tokat'lı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için Mart 2016'da kurulan kısa adı TOKKAMUDER olan Tokat'lı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 1. Olağan Genel Kurulu Tokat Dernekler Konfederasyonu genel merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi, tek aday ve tek liste ile girilen seçimde başkanlığa Derneğin kurucu başkanı Murat GÖKTAŞ, yeniden seçildi.  

  Kısa adı TOKKAMUDER olan Tokat'lı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği; İstanbul'da yaşayan Tokat'lı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için İstanbul İl SGK Müdürü Murat GÖKTAŞ başkanlığında 01 Mart 2016 tarihinde kuruldu. Derneğin 1. Olağan Genel Kurulu 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü Bayrampaşa Mega Center’da bulunan Tokat Dernekler Konfederasyonu genel merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saat 19.00'da başlayan Genel kurula delegenin tamamına yakını katıldı. 15 Temmuz Şehitleri ve Tüm şehitlerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal Marşına Müteakiben Kuran-ı Kerim okundu. Derneğin kurucu başkanı  yaptığı konuşmada derneğin faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Kurucu başkan Murat GÖKTAŞ, “Seçilmiş yönetimlerin 2 yıl hizmet vermesi gerektiğini vurgulayarak, "Derneğimiz İstanbul’da yaşayan ve Kamuda görevli hemşerilerimizle irtibatımız sağlamak, onlarla tanışmak için bu faaliyet içinde bulunduk ..” ifadelerini kullandı.

Divan Başkanlığını ERDEF Başkanı Fevzi AKBULUT’un yaptığı kurulda Konuşmaların ardından derneğin kuruluşundan bu güne kadar yapılan faaliyet ve denetleme raporları oy birliğiyle ibra edildi.

Genel Kurulda kuruluşunda tüzükte yer alan 11 kişilik yönetim listesi tüzük tadilatı ile 15 kişiye çıkartıldı. Yapılan seçimde tek aday ve tek liste ile girilen seçimde kurucu Başkan İstanbul İl SGK Müdürü Murat GÖKTAŞ 1. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan oldu.

1. Olağan Genel Kurulu'nda Seçilen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu
Yönetim Kurulu;
Murat GÖKTAŞ, Başkan
Murat ÖNCÜ, Genel Sekreter
Yavuz BULUT, Sayman
Adil COŞKUN, Başkan Yardımcısı
Ahmet ÜNNÜ, Başkan Yardımcısı
Av. Ali ÇEZİK, Başkan Yardımcısı
Hacı ARICI, Başkan Yardımcısı
Halil TÜTÜNCÜ, Başkan Yardımcısı
Halil YÜCEL, Başkan Yardımcısı
Hüseyin ÖZİL, Başkan Yardımcısı
Mehmet ERDÖNMEZ, Başkan Yardımcısı
Mehmet SALİH ÜN, Başkan Yardımcısı
Osman SAVAŞ, Başkan Yardımcısı
Ömer DÖNGELOĞLU, Başkan Yardımcısı
Volkan VAROL, Başkan Yardımcısı

Denetim Kurulu;
Ahmet YILMAZ,
Ali Hakan YASLAN,
Hamdi COŞKUN,
Hüseyin KIRAL,
Mustafa AYMAK

Ayrıca, Tokat nüfuslu ve Kamuda çalışan tüm kamu görevlilerinden TOKKAMUDER'e üye olmak isteyenler www.tokkamuder.com adresinden de üye formalarını doldurarak üye olabilir, çalışmalar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilir...


      DERKENAR      
İstanbul'da yaşayan Tokat'lı kamu çalışanlarını bir araya getirmek için 2016 yılında kurulan Tokat'lı Kamu Çalışanları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurulu'nda Dernek başkanlığına seçilen Murat GÖKTAŞ'a ve yönetim kuruluna başarılar dileriz.      Tokattan.net     

 Ahmet KAYHAN  Tokattan.net
   FOTO | Tokattan.net  KAYNAK | Erbaagundem.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net