Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Artova Şehitler İçin Yürüdü

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonrası tüm yurtta olduğu gibi Tokat merkez başta olmak üzere ilçelerde terör protestoları yapıldı. Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi öncülüğünde yapılan terör protestosuna katılan Artovalılar, 15 Temmuz Şehitler Caddesinde, yoğun kar yağışına rağmen "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları yürüdü.
İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonrası tüm yurtta olduğu gibi Tokat merkez başta olmak üzere ilçelerde terör protestoları yapıldı. Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi öncülüğünde yapılan terör protestosuna katılan Artovalılar, 15 Temmuz Şehitler Caddesinde, yoğun kar yağışına rağmen "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları yürüdü.

  İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık 2016 Cumartesi akşam saatlerinde Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil en az 44 kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonrası tüm yurtta olduğu gibi Tokat merkez başta olmak üzere ilçelerde terör protestolarına sahne oldu, bayrağını alan Tokatlılar cadde ve meydanlarda terörü protesto etti.

Tokat merkezde ve Reşadiye'de 11 Aralık 2016 Pazar akşamı başlayan teröre tepki yürüyüşleri 12 Aralık 2016 pazartesi günü Niksar, Turhal, Zile, Pazar ve Başçiftlik'te, 13 Aralık 2016 Salı günü Artova ve Erbaa'da yoğun katılımla yapıldı..

Artova'da Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi öncülüğünde yapılan terör protestosu 15 Temmuz Şehitler caddesinde saat 16.00 yapıldı. Şehitlerimiz için dualar edilirken dua sonrası şehitlerimiz için yürüyüş yapıldı. Yoğun kar yağışına rağmen yediden yetmişe Artovalılar, ellerinde Türk Bayrakları, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları ile yürüdü.

Artova 15 Temmuz Şehitler Caddesindeki yürüyüşe 12 Aralık 2016 tarihi itibariyle görevine başlayan Artova  Kaymakamı Resul ÖZDEMİR, Artova Belediye Başkanı Lütvü YALÇIN,  İlçe Jandarma Bölük Komutanı,  İlçe Emniyet Amiri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle muhtarları, öğrenciler ve bir çok vatandaş katıldı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Facebook.com/ArtovaBelediyesi  KAYNAK | Facebook.com/ArtovaBelediyesi  

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net