Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İSTKOP'tan Kahvaltı Buluşması

Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, "Dostluk Buluşması" adı altında Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi. Başkan Yusuf UZUN, Tokatlıların devletine ve milletine bağlı bireyler olduklarını belirterek,yapılan tüm yatırımlardan gerekli olan payı yeterince alması gerektiği hususunda tespitlerde bulundu.
Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, "Dostluk Buluşması" adı altında Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi. Başkan Yusuf UZUN, Tokatlıların devletine ve milletine bağlı bireyler olduklarını belirterek,yapılan tüm yatırımlardan gerekli olan payı yeterince alması gerektiği hususunda tespitlerde bulundu.

  Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, 4 Aralık 2016 Pazar Günü "Dostluk Buluşması" adı altında Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi.

İSTKOP kahvaltısına İstanbul Vali Yardımcısı Osman ATEŞ, AK Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ali GÜNER, Prof.Dr. Bedri ÖMRÜUZUN, RTÜK üst kurul uzmanı Mahmut DEMİRYÜREK, Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, İşadamı Cemalettin DOĞAN, FESİAD Genel Başkanı M.Fatih VARLIK, Roman Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet SELÇİK, Sanatçı Seyhan GÜLER, Gazeteciler Yunus AYBAKAN, Burhan ARAR, Kemal VANLI ve Gültekin YILMAZ ile çok sayıda davetli katıldı.

Tanışma konuşmalarından sonra bir konuşma yapan İstanbul Tokatlılar Platformu Genel Yusuf UZUN, Tokatlıların devletine ve milletine bağlı bireyler olduklarını belirterek, yapılan tüm yatırımlardan gerekli olan payı yeterince alması gerektiği hususunda tespitlerde bulundu. Tokat’ın kalkınması için ,12 altın madde tespit ettiğini ifade eden UZUN, bu maddeler üzerinde açıklamalarda bulundu.15 temmuz süreci ile Türk’ün demokrasiye olan inancının; dünyaya gösterildiğini belirten Yusuf UZUN, Türk milletinin ve Türk Sancağının sıcaklığını bugün dahi hisseden bir çok dost milletin yanı sıra; düşman olan şer odaklarının da ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynamaya devam ettiklerini sözlerine ekledi. Türk-İslam Birliğinin büyük bir ihtiyaç olduğunu belirten Yusuf UZUN, günümüzde artarak devam eden savaşların bu birlikteliğin hızla kurulmasını şart kıldığını ifade etti. Dünyada yaşanan son ekonomik krizleri ve sebeplerini detaylı olarak analiz eden Başkan Yusuf UZUN, yapılması gereken eylem planları hakkında açıklamalarda bulundu.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Facebook.com/yusuf.uzun.5496  KAYNAK | Habercentrium.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net