Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kadim DURMAZ: "Tokat’lının Suçu, Günahı Ne?"

Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, Tokat havalimanı projesinin 2017 yılı yatırım programında yer almamasını ilgili açıklama yaptı. Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, “Havalimanı projesinin 2017 yatırım programında yer alacağına dair birçok söz verildi, Başbakan Sayın YILDIRIM'ın, Tokat Milletvekillerimizin açıklamaları, sözleri oldu. Ama yine sözler uçtu, olan Tokatlıya oldu.” ifadelerine yer verdi.
T okat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, Tokat havalimanı projesinin 2017 yılı yatırım programında yer almamasını ilgili açıklama yaptı. Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, “Havalimanı projesinin 2017 yatırım programında yer alacağına dair birçok söz verildi, Başbakan Sayın YILDIRIM'ın, Tokat Milletvekillerimizin açıklamaları, sözleri oldu. Ama yine sözler uçtu, olan Tokatlıya oldu.” ifadelerine yer verdi.

  Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, Tokat havalimanı projesinin 2017 yılı yatırım programında yer almamasını eleştirdi. Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, “Havalimanı projesinin 2017 yatırım programında yer alacağına dair birçok söz verildi, Başbakan Sayın YILDIRIM'ın, Tokat Milletvekillerimizin açıklamaları, sözleri oldu. Ama yine sözler uçtu, olan Tokatlıya oldu.” ifadelerine yer verdi.

Ankara'da ulaştırma muhabirleriyle geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN’ın 2017 yılında ihale edilecek havalimanları ile ilgili yaptığı açıklamaları değerlendiren Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, şu ifadelere yer verdi; “ Ulaştırma Bakanının açıklamasında, Havayolu, halkın yolu; düşüncesiyle havaalanı altyapısına büyük önem verdiklerini belirterek, Karaman ve Yozgat havalimanlarının yapımı ihalesine temmuz-eylül aylarında, Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın ihale sürecini de kasım-aralık aylarında başlatmayı, üçünün de inşasını 2020'de tamamlamayı planladıklarını söyledi. Ve 2017 yılında söz verdiğiniz Tokat havalimanı neden yok.”

Yozgat ve Karaman havalimanlarının yanına Bayburt-Gümüşhane Havalimanı eklenirken, Tokat havalimanının ise kesin beyanatlara ve sözlere rağmen programda yer almamasının hiçbir gerekçe ve mazereti olamayacağını dile getiren Milletvekili DURMAZ; “Karaman’ın 245 bin 610 nüfusu, Yozgat’ın 421 bin 041 nüfusu, Gümüşhane ve Bayburt illerinin toplam (172.034+90.154 =) 262 bin 188 nüfusu var. Sadece Tokat’ta yaşayan 602 bin 662 Tokat’lı var ama Tokat’a yine yok. Tokat’lının Suçu, günahı ne? Takdir Tokat’lının!” dedi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Ulvi GELBAL, Milletvekili Basın Danışmanı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net