Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY'dan 10 Kasım Mesajı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Gazeteci-yazar Hüseyin ALPAY, milli mücadelenin kahramanı, büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebedi aleme intikal edişinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY yayımladığı mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün yüzyılın önderi olduğuna işaret ederek, “Tüm dünya tarafından kabul edilen gerçek şudur ki Atatürk, mazlum milletlere umut olmuş büyük bir kahramandır.” dedi.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Gazeteci-yazar Hüseyin ALPAYmilli mücadelenin kahramanı, büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebedi aleme intikal edişinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY yayımladığı mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün yüzyılın önderi olduğuna işaret ederek, “Tüm dünya tarafından kabul edilen gerçek şudur ki Atatürk, mazlum milletlere umut olmuş büyük bir kahramandır.” dedi.

  Milli mücadelenin kahramanı, büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla münasebetiyle Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Gazeteci-yazar Hüseyin ALPAY bir mesaj yayımladı.

Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tüm dünya tarafından kabul edilen gerçek şudur ki Atatürk, mazlum milletlere umut olmuş büyük bir kahramandır. Emperyalistlerin çizmeleri altında ezilen milletlerin umudu olan Mustafa Kemal Paşa, Türk milletinin bağımsızlık savaşının unutulmaz komutanı ve mazlum halkların da simge önderi olarak, adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır.

10 Kasım bizler için ne bir matem günü, ne de yılgınlık ve umutsuzluk ifade eden bir tarihin adıdır. Bilakis her 10 Kasım'da daha fazla umuda ve heyecana sahip olan bizler, yaşanılan tüm olumsuzluklara karşın dimdik ve dirençle ayakta durduğumuzu tüm dünyaya gösteren bir milletiz.

Kimsenin yılgınlığa yenik düşmesine izin vermeden, Gazi Paşa'nın açtığı yolda, gösterdiği hedefe doğru olan büyük yürüyüşümüz, O'na ve eserlerine yaraşır bir Türkiye'yi kurana dek devam edecektir.

Bu vesile ile 10 Kasım 2017 tarihinde kendisine ve ilkelerine olan sonsuz bağlılığımızı bir kez daha ifade ediyor, O'nu rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz." dedi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 DSP Tokat İl Başkanlığı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net