Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Vekil Kadim DURMAZ'dan 10 Kasım Mesajı

Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, milli mücadelenin kahramanı, büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebedi aleme intikal edişinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Av. Eyüp EROĞLU yayınladığı mesajda "Düşünceleri, öngörüleri ve kurduğu Cumhuriyet ile tüm dünyanın saygısını kazanmış olan Büyük Lider 20. Asrın devlet adamı Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde yas tutarken, bizlere emanet ettiği ilke, devrim, miras ve eserlerini geleceğe taşımak en büyük görevimizdir." ifadelerine yer verdi.
Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ,  milli mücadelenin kahramanı, büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebedi aleme intikal edişinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vekil Kadim DURMAZ yayınladığı mesajda: "Düşünceleri, öngörüleri ve kurduğu Cumhuriyet ile tüm dünyanın saygısını kazanmış olan Büyük Lider 20. Asrın devlet adamı Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde yas tutarken, bizlere emanet ettiği ilke, devrim, miras ve eserlerini geleceğe taşımak en büyük görevimizdir." ifadelerine yer verdi.

  Milli mücadelenin kahramanı, büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü münasebetiyle Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Kadim DURMAZ, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak bütün hayatı mücadele içinde geçmiştir.

Düşünceleri, öngörüleri ve kurduğu Cumhuriyet ile tüm dünyanın saygısını kazanmış olan Büyük Lider 20. Asrın devlet adamı Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde yas tutarken, bizlere emanet ettiği ilke, devrim, miras ve eserlerini geleceğe taşımak en büyük görevimizdir.

Türkiye Cumhuriyetini kurarak bizlere bağımsız, lâik, demokratik, çağdaş bir devlet armağan etmiştir. Atatürk, yaşamını Türk milletinin bağımsızlığına ve gelişimine adamış eşsiz bir liderdir.

Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir.
İngiliz Generali Sir Charles Townshend 1922 yılında Atatürk’le ilgili: “Ben şimdiye kadar on beş hükümdar ve cumhurbaşkanı ile özel ve resmi konuşmalar yaptım. Bu geceki kadar ezildiğimi hatırlamıyorum. Mustafa Kemal'de büyük bir ruh kudretinin esrarı var” demiştir.

Çağımızda hiçbir isim Atatürk'ün adı kadar büyük saygı yaratmamıştır.

Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük Atatürk, sen bu aziz milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın.

Vatana ihanet etmek isteyenlerin yanına hiçbir şey kar kalmayacaktır. Sen rahat uyu paşam.

Kurmuş olduğun demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ebediyete kadar yaşatacağımızı, ilke ve devrimlerinin yılmaz koruyucuları olacağımızı bir kez ifade eder, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyeye getireceğimize manevi huzurunda söz veriyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79. Yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyoruz"

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 Ulvi GELBAL, Milletvekili Basın Danışmanı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net