Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kadim DURMAZ'dan Yeni Yıl Mesajı

Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, yeni yıl dolayısıyla kısa bir mesaj yayımladı. Milletvekili Kadim DURMAZ 2018'in ülkemize demokrasi, özgürlük, barış ve kardeşlik getirmesini dilediği mesajına "Haksızlığın, adaletsizliğin olmadığı insanca çalışıp hakça paylaşmanın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun 2018…" cümlesiyle başladı.
Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, yeni yıl dolayısıyla kısa bir mesaj yayımladı. Milletvekili Kadim DURMAZ 2018'in ülkemize demokrasi, özgürlük, barış ve kardeşlik getirmesini dilediği mesajına "Haksızlığın, adaletsizliğin olmadığı insanca çalışıp hakça paylaşmanın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun 2018…" cümlesiyle başladı.

  Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ yeni yıl dolayısıyla kısa bir mesaj yayımladı. Milletvekili Kadim DURMAZ mesajında 2018'in ülkemize demokrasi, özgürlük, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

Milletvekili Kadim DURMAZ mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Haksızlığın, adaletsizliğin olmadığı insanca çalışıp hakça paylaşmanın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun 2018…

Demokrasinin, barışın egemen olduğu, huzur ve mutluluk içerisinde kardeşçe yaşanacak bir Türkiye olması dileklerimle, sizin ve ailenizin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 Ulvi GELBAL, Milletvekili Danışmanı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net