Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Samsun Başçiftlik'lilere Derneğinde Şükrü KAPUSUZ Dönemi

Merkezi Samsun Atakum'da bulunan ve Tokat'a bağlı Başçiftlik ilçesi mensuplarının örgütlendiği Başçiftlik'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurulu 17 Aralık 2017 tarihinde yeter sayıya ulaşamadığı için 24 Aralık 2017'de yapıldı. 5. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday ve yönetim listesi halinde katılan Şükrü KAPUSUZ yapılan oylama sonunda Başçiftlik'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı olarak seçildi.
Merkezi Samsun Atakum'da bulunan ve Tokat'a bağlı Başçiftlik ilçesi mensuplarının örgütlendiği Başçiftlik'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurulu 17 Aralık 2017 tarihinde yeter sayıya ulaşamadığı için 24 Aralık 2017'de yapıldı. 5. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday ve yönetim listesi halinde katılan Şükrü KAPUSUZ yapılan oylama sonunda Başçiftlik'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı olarak seçildi. 

  4 Mart 2010 tarihinde Kamil ÇAKIRTAŞ başkanlığında kurulanmerkezi Samsun Atakum'da bulunan ve Tokat'a bağlı Başçiftlik ilçesi mensuplarının örgütlendiği Başçiftlik'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurulu 17 Aralık 2017 tarihinde dernek binasında gerçekleştirildi. Olağan Kurulu'nda yeterli salt çoğunluğa ulaşılamaması nedeniyle 24 Aralık 2017 tarihine ertelendi.

24 Aralık 2017 Pazar günü derneğin Samsun Atakum'da bulunan merkezinde yapılan 5. Genel Olağan Kurulu'nda yapılan seçime tek aday ve yönetim listesi halinde katılan Şükrü KAPUSUZ oylama sonunda Başçiftlik'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkanı oldu ve 15 Aralık 2013'dan beri dernek başkanlığını yürüten İbrahim GÖKÇE'den başkanlığı devir aldı.

Yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu;
Şükrü KAPUSUZ, Dernek Başkanı,
Murat AYMAK, Dernek Başkan Yardımcısı,
Hacı DEMİRCİ, Muhasip Üye,
Ahmet BEYAZIT, Üye,
Fuat AYMAK, Üye.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/canaymak60
 Facebook/canaymak60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net