Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Kayak Tesisi için İlk Temel Atıldı

Tokat'ın beyazı Başçiftlik'e kurulacak kayak tesisi için ilk temel atıldı. Karacaören Yayla mevkine kurulacak tesis için yapılan 300 m2 hizmet binası ve yol çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, 2. Başçiftlik Kar Şenliklerinin daha güzel olması için çalıştıklarını belirtti.
Tokat'ın beyazı Başçiftlik'e kurulacak kayak tesisi için ilk temel atıldı.
Karacaören Yayla mevkine kurulacak tesis için yapılan 300 m2 hizmet binası ve yol çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, 2. Başçiftlik Kar Şenliklerinin daha güzel olması için çalıştıklarını belirtti.

Tokat'ın beyazı Başçiftlik'e kurulacak kayak tesisi için ilk temel atıldı. Başçiftlik Karacaören Yayla mevkine kurulacak tesis için yapılan 300 m2 hizmet binası ve yol çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, ilki "Haydi, Tokat'ın Beyazı Başçiftlik'e" sloganıyla 2015 şubat ayında Tokat Valisi Cevdet CAN'ın da teşrifleriyle yapılan Başçiftlik Kar Şenliklerinin 2.sinin daha güzel olması için çalıştıklarını belirtti.

Kayak tesisi ve yol çalışmalarıyla ilgili kişisel facabook adresinde bilgilendirme yapan Başkan TUNÇEL, şu ifadelere yer verdi; "İlçemize yapacağımız kayak tesisi için ilk temelini attık 300 metrekare hizmet binası ve yol çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor, inşallah bu yılki kar festivali daha güzel olacak söz verdik yapıyoruz . Emeği Geçen Başta Sayın Valimize Kaymakamımıza İl Genel Meclisi Başkanımıza ve İl genel meclisi üyelerimize teşekkür ederiz. Biz bir ekibiz."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net

   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net