Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Kurulacak Kayak Tesisine Baby Lift Alımı için İhale

Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Tokat'ın beyazı Başçiftlik'in Karacaören Yayla mevkine kurulacak olan kayak tesisine Baby-Lift Tesisi mal alımı işi için "Açık İhale Usulu" ile ihale açtı.
Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Tokat'ın beyazı Başçiftlik'in Karacaören Yayla mevkine kurulacak olan kayak tesisine Baby-Lift Tesisi mal alımı işi için "Açık İhale Usulu" ile ihale açtı. 









Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Başçiftlik Kaymakamlığı Toplantı Salonunda 20.10.2015 Salı günü saat 14:00'de Başçiftlik Karacaören Yaylasında kurulacak olan kayak tesisine Baby-Lift Tesisi mal alımı işi için "Açık İhale Usulu" ile ihale yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından "Açık İhale Usulu" ile yapılacak ihale için Köylere Hizmet Götürme Birliği Saymanlığı İhale dosyası bedeli olan 250,00 TL'yi birliğin Niksar Ziraat Bankasındaki TR91 0001 0002 4212 0916 7150 01 iban numaralı hesabına yada Birlik Saymanlığına yatırılmaları gerekiyor.

Teklifler ihale tarih ve saatine kadar İdareye yetkilisi tarafından elden teslim edilecektir.
Posta yoluyla teklif kabul edilmeyecektir. Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmez ve açılmadan istekliye iade edilir. İsteklilerin ihale saati olan; saat 14.00’da ihale salonunda şahsen veya vekâleten hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca, konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

İhale ilanı ilgili detaylara, Başçiftlik Kaymakamlığı Hükumet Konağı İlan panosu ve Başçiftlik Kaymakamlığı www.basciftlik.gov.tr internet sitesinde ulaşılabilir.

Baby Lift : Daha çok küçük yaşta kayak severlerin ve acemilerin kısa mesafelerde sabit bir eksende dönen halata bağlı bir parça diz arasına konularak yukarı çıkılır.Uzun mesafeler için kullanılmaz.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net

   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net