Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Üçoluk Göletinde Çalışmalar Devam Ediyor

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik Yaylalar mevkinde yer alan Üçoluk Göleti'nde devam eden çevre düzenlemeleri hakkında merak edilen belediye çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken gölet çevresinin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayarak 2016 yılının Haziran ayına kadar hizmete açacaklarını belirtti.
Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik Yaylalar mevkinde yer alan Üçoluk Göleti'nde devam eden çevre düzenlemeleri hakkında merak edilen belediye çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken gölet çevresinin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayarak 2016 yılının Haziran ayına kadar hizmete açacaklarını belirtti.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik Yaylalar mevkinde yer alan Üçoluk Göleti'nde devam eden çevre düzenlemeleri hakkında merak edilen belediye çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Başkan TUNÇEL, kişisel Facebook adresinde açıklamalarda gölet çevresinin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayarak 2016 yılının Haziran ayına kadar hizmete açacaklarını söyledi.

Başçiftlik Yaylalar mevkinde yer alan Üçoluk Göleti'nde devam eden çevre düzenlemeleri ile ilgili kişisel facabook adresinde bilgilendirme yapan Başkan TUNÇEL, şu ifadelere yer verdi; "Seçim bildirgemizde yer alan projelerden biri olan üç oluk göleti çevre düzenlenmesine hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İçerisine tepsi fırını ve Tokat kebabı fırını yer alacağı restoran kısmının daha gösterişli ve siz halkımıza yakışır bir mekan olarak hizmet sunması için ek hizmet binasının kaba inşaatını bitirdik. Önümüzdeki Haziran ayına kadar hizmete açacağız.

Gölet içerisindeki adaya geçiş için kar yağmadan köprü çalışmalarına başladık. Beton ve alt zemini için ağaç ayakları yerleştirilmesini sağladık. Önümüzdeki Bahar ayında adaya geçişi sağlayarak gölletin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Adaya güzel bir kamelya inşa ederek halkımızın güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız.

Gölet çevresine yürüyüş yolu çalışmalarına bu yaz başlamıştık. Gölet kenarındaki Geçişlere Ağaç köprü ayaklarının beton dökülmesi ve ağaç ayaklarının yerleşmesini sağladık. Önümüzdeki Bahar ayında gölletin kenarındaki yürüyüş yolu ve geçiş köprülerini tamamlayarak daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayarak Haziran ayına kadar hizmete açacağız."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net