Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Yusuf BEYAZIT, Seçmenleriyle Yemekte Buluştu

1Kasım’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Tokat’tan 26. dönem milletvekilliğine seçilen Vakıflar Eski Genel Müdürü Yusuf BEYAZIT, önce Başçiftlik Kapalı Spor salonunda seçmenleriyle teşekkür yemeğinde buluştu sonra Tokat'ta diğer milletvekilleriyle birlikte Tokat İl Seçim kurulundan mazbatasını aldı.
1Kasım’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Tokat’tan 26. dönem milletvekilliğine seçilen Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT, önce Başçiftlik Kapalı Spor salonunda seçmenleriyle teşekkür yemeğinde buluştu sonra Tokat'ta diğer milletvekilleriyle birlikte Tokat İl Seçim kurulundan mazbatasını aldı.



1 Kasım’da yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Tokat’tan 26. dönem milletvekilliğine seçilen Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT, seçimlerin ardından seçmenlerine teşekkür amacıyla Başçiftlik Kapalı Spor salonunda bir yemeği verdi.

Yusuf BEYAZIT, teşekkür yemeği için günler öncesinde Başçiftlik'teki seçmenlere Belediye tarafından yapılan ilan ve smsler, gurbetteki Başçiftlikliler dernekler aracığıyla 12 Kasım 2015 tarihi, saat 12.00'de Başçiftlik Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek yemeğe davet edildi.

Çevre ilçe ve köylerden yoğun katılımın olduğu spor salonunda katılımcılara kavurma ve pilavdan oluşan bir menü ikram edildi. Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, yemekte katımcılara bir teşekkür konuşması yaptı. emek sonrası yapılan duaların ardından BEYAZIT, milletvekili mazbatasını almak üzere Tokat'a uğurlandı.

1 Kasım seçimlerinde Tokat, 4 AK Parti ve 1 CHP Milletvekilini 26. dönemde Tokat'a temsil etmek için Ankara'ya gönderdi. Seçimi kazanan Yusuf BEYAZIT'ın aralarında bulunduğu 5 milletvekili Tokat İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldı. Mazbata törenine AK Parti'den milletvekilleri Yusuf BEYAZIT, Celil GÖÇER, Zeyit ASLAN ve Coşkun ÇAKIR,  CHP’den milletvekili Kadim DURMAZ, AK Parti İl Başkanı Metin POLAT, CHP İl Başkanı Dursun AYTAÇ ve çok sayıda partili katıldı.

Mazbata töreninin ardından Tokat Adliyesi merdivenlerinde toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Ak Parti Milletvekilleri tören sonrası Tokat İl yönetimi ile birlikte teşekkür yemeğine katıldılar.

Mazbata töreniyle ilgili Yusuf BEYAZIT, kişisel Facebook adresinden şu ifadelere yer verdi; "Kesin Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Tokat İl Seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Bu süreçte telefonla ve mesajla bizleri arayan cevap verdiğimiz, veremediğimiz tüm dostlarımıza teşekkür ederiz."



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net

   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net