Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Aydoğan AYDIN Sevinci

Kayseri Komando Tugay Komutanı Aydoğan AYDIN'ın terfisi Başçiftlik'te sevinçle karşılandı, sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları paylaşıldı.
Tokattan.net | Başçiftlik'te Aydoğan AYDIN Sevinci
2
016 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısının ardından alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından onaylandıktan sonra açıklandı. YAŞ kararları sonrası Tuğgenerallik'ten Tümgeneralliğe yükseltilen hemşerimiz Kayseri Komando Tugay Komutanı Aydoğan AYDIN'ın terfisi Başçiftlik'te sevinçle karşılandı, sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları paylaşıldı.

  2016 YAŞ toplantısı 28 Temmuz 2016 Perşembe günü Başbakan Binali YILDIRIM'ın başkanlığında Çankaya Köşkünde yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından onaylandıktan sonra açıklanan YAŞ kararları ile bir üst rütbeye yükseltilen yüksek rütbeli sayısı 115 olurken, 48 general ve amiral emekliye sevk edildi. 16 general ve amiral ise bir üst rütbeye yükseldi. 20 general ve amiralin ise görev süresi 1 yıl uzatıldı. 99 albay, general ve amiralliğe yükseltildi.

2016 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile Tuğgenerallik'ten Tümgeneralliğe yükseltilen Kayseri Komando Tugay Komutanı Aydoğan AYDIN'ın terfisi Başçiftlik'te sevinçle karşılandı, sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları paylaşıldı.

Aydoğan AYDIN'ın terfisini kişisel Facebook hesabından tebrik eden Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;"Arkadaşımız Aydoğan AYDIN Tümgeneral oldu başarılarının devamını dilerim. Allah utandırmasın yolu açık olsun önce arkadaşımız olarak ve tüm Başçiftlikliler olarak gurur duyuyoruz seninle"

Aydoğan AYDIN'ı tebrik edenler arasında İstanbul'da aylık yayınlanan Memleketim Tokat gazetesinin sahibi Yunus AYBAKAN da yer aldı. AYBAKAN,  kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi; "Tokat Başçiftlik Doğumlu Tuğgeneral Aydoğan AYDIN Tümgeneralliğe yükseldi. Memleketimize Hayırlı Olsun..."

      DERKENAR      
2016 YAŞ kararları ile Tuğgenerallikten Tümgeneralliğe yükseltilen Tokat Başçiftlik doğumlu Kayseri Komando Tugay Komutanı Aydoğan AYDIN'ı tebrik ederiz. 

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | www.demokrathaber.org  KAYNAK | Facebook.com/murat.tuncel.182 | Facebook.com/yunus.aybakan.3
( GİZLE )

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net